Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kazamat: gostovanje Merkuri teatra (u sklopu Dionizijevog festivala)

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.03.2008. 9:01 
Naslov:  Kazamat: gostovanje Merkuri teatra (u sklopu Dionizijevog fe
26.03.2008. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu Dionizijeva festivala u srijedu 26. ožujka 2008. u Osijeku gostuje Merkuri teatar s predstavom “Dani vina i ruža”. Predstava će se održati u Kazamatu (Tvrđa), a početak je u 21:00 sat.

Merkuri teatar...

Merkuri teatar smo osnovali mi, apsolventi glume, Jasmina Šogolj iz Bjelovara i Matjaž Koman (Slovenija), kao prvo profesionalno kazalište u Bjelovaru. U nekoliko mjeseci rada, ostvarili smo nekoliko uspješnih projekata.

“Dani vina i ruža”...

Premijera je bila u Bjelovaru 30. rujna 2007. godine, povodom Dana grada Bjelovara. To je bio ujedno i početak djelovanja Merkuri teatra.
Tema ove ljubavne duodrame je problem alkoholizma i njegove štetne posljedice. Priča je ispričana na interesantan način kroz puno duhovitih, komičnih, a i tragičnih trenutaka u životu mladog bračnog para. Predstava je zabavna, začinjena rock glazbom Rolling Stonesa, što joj daje suvremeni karakter. Kroz uobičajene događaje, koji prate svakodnevne situacije uz "čašicu više", dolazi do neugodne spoznaje ovisnosti i ulaska u svijet alkohola iz kojeg nije lako izaći.
Gluma, režija, scenografija, kostimografija: Jasmina Šogolj i Matjaž Koman



_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: