Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MNOWAR
Ukupno postova: 159
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.03.2008. 13:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

MacaPapucharica je napisao/la:
MNOWAR je napisao/la :
Ovo je totalna glupost u životu možeš samo jednom volit i to do groba ,ali što je većina ljudi plitka to je njihov problem pogotovo što prerano ulaze u veze i nevide što se skriva iza maske ,preslabi su i ne stoje sami za sebe kao osobe ,velika većina veza čine 2 slabe osboe ,dosta je kombinacija jake i slabe osobe ,a jako rijetko veza 2 jake osobe koje stoje same za sebe kao idividue .Ne razumijem ljude koji su u vezi 6 ,7 i 8 god i nakraju se raziđu, ljudi kažu mudar čovjek vidi cilj na početku ,pametan na pola puta a budala na kraju . Kao i sve što vrijedi u životu dolazi samo jednom i zapravo imamo samo jednu pravu šansu , kao da idemo u lov sa jednim metkom , kao da uzmemo šut heroina , kokaina ,a za večinu ljudi pošto imaju nebrojeono veza i postali su ovisnici o sexu a ne o ljubavi ,to nije ništa više nego lov onog prvog puta ,ONOG PRVOG OSIJEĆAJA KOJEG VIŠE NIKAD NEDOSEGNU A ZNAMO TKO SKAČE SA LIJANE NA LIJANU ...

jedno pitanje...
koliko ti imaš godina?
Svatko ima pravo na svoje mišljenje, svi smo mi individue i što odgovara meni ne mora tebi i obrnuto.Isto tako, netko može voljeti dvije osobe odjednom, netko ne može, a netko možda nije u stanju uopće voljeti.

Ali, odakle ti takva isključivost?

Mislim da je "samo jednom se ljubi" stih iz pjesme i scena iz bajke...

Jer meni je jednom to bilo "TO".Znači li to da sam trebala prestati živjeti onog trenutka kad je to završilo???
Sve se mijenja, ljudi se mijenjaju, život te mijenja...

Zato i pitanje o godinama, bila bi mi onda jasnija ta isključivost, ako je riječ o mladoj osobi. (iako sam ja veliki pobornik teze da godine nisu jamac iskustva, ali često se poklopi)

Naravno, moje mišljenje je moje, a tvoje je tvoje.

I još nešto, vezano uz ovu rečenicu:
"Ne razumijem ljude koji su u vezi 6 ,7 i 8 god i nakraju se raziđu, ljudi kažu mudar čovjek vidi cilj na početku ,pametan na pola puta a budala na kraju "

Možda je ofucano, ali LIFE IS A JOURNEY, NOT A DESTINATION, a isto tako "LIFE" može stajati "LOVE"
he he koliko imam godina ,ako te bas zanima 24 god ,ali kako si vec navela pamet nije u godinama vec je u glavi ,kazi ti meni sestro jesi li ti udana sa 31 god ???

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
MacaPapucharica

Ukupno postova: 3162
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.03.2008. 13:38 
Naslov:  

nisam

Post Postano: 06.03.2008. 13:43 
Naslov:  

MacaPapucharica je napisao/la: nisam
Eto vidis mogao sam vec pretpostavit odgovor po načinu razmišljanja o živutu , jesi li bar u nekoj vezi koja vodi ka takvom cilju ???

MacaPapucharica

Post Postano: 06.03.2008. 13:44 
Naslov:  

....
budući da nisam uspjela vidjeti kako mogu pbrisati cijeli post, obrisat ću što je pisalo, jer sam rekla previše, ono što nisam trebala. Sad

No, dobro, i tako će se, pretpostavljam to vidjeti u narednim postovima, pa samo unaprijed iskreno priznajem da nisam smjela napisati ono što jesam i da mi je sad žao.
Osjećam se šugavo...

Zadnja promjena: MacaPapucharica; 06.03.2008. 14:58; ukupno mijenjano 1 put.

Post Postano: 06.03.2008. 13:48 
Naslov:  

MacaPapucharica je napisao/la: e sad, kad me već vučeš za jezik, trebala sam se udati, ali je dečko poginuo.Kako ćeš me sada ugasiti?
Zasto bi te ja ugasio samo kazem da imas malo labave poglede na svijet ,nedostaje ti tzv SUPER EGO koji definira FROM jesi odrasla uz oca ???

MacaPapucharica

Post Postano: 06.03.2008. 13:53 
Naslov:  

???
gle,kao što sam rekla, ti imaš pravo na svoje mišljenje, a ja na svoje.Moji pogledi nisu "labavi", mene su oblikovala moja iskustva, a tebe tvoja.Možda je to samo moj način obrane.Nebitno.
S moje strane, iznošenje osobnih podataka je završeno, a tebe više neću ništa pitati. No hard feelings.

Zadnja promjena: MacaPapucharica; 06.03.2008. 13:55; ukupno mijenjano 1 put.

Ukupno postova: 2665
Post Postano: 06.03.2008. 13:55 
Naslov:  

MacaPapucharica je napisao/la:
???
gle,kao što sam rekla, ti imaš pravo na svoje mišljenje, a ja na svoje.Moji pogledi nisu "labavi", mene su oblikovala moja iskustva, a tebe tvoja.Možda je to samo moj način obrane.Nebitno.
S moje strane, iznoošenje osobnih podataka je završeno, a tebe više neću ništa pitati. No hard feelings.

go girl!

Post Postano: 06.03.2008. 14:02 
Naslov:  

MacaPapucharica je napisao/la: ???
S moje strane, izošenje osobnih podataka je završeno, a tebe više neću ništa pitati. No hard feelings.
E sorry ako sam malo pronicljiv ali što ću takav sam,možda nisi uopće loša kao osoba ,možda je samo čudan splet okolnosti ,sorry zbog frajera ,svoj sam odgovor dobio opet iz tvog ?

MacaPapucharica

Post Postano: 06.03.2008. 14:09 
Naslov:  

sve je splet okolnosti.Hvala na sućuti.Mislim da je ovo definitivno prešlo u offtopičarenje, tako da od sada komentiram isključivo vezano uz temu.Sretno!

Post Postano: 06.03.2008. 14:35 
Naslov:  

hvala adminu što je ovo prebacio u offtopic, baš sam i sama to htjela učiniti (predložiti)
Još kad bih znala kako izbrisati post, jer sam se zanijela i rekla previše.
hm, mislim da to negdje piše, potražit ću

Ukupno postova: 5684
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 06.03.2008. 19:38 
Naslov:  

Gdje je nestala Uma?
Umaaaa, umaaaa, di si pobjegla, Umaaaaaa

be strong be happy and don't let anyone to make you angry

Skoči u forum: