Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



CNC: Posh store

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.02.2008. 8:43 
Naslov:  CNC: Posh store
01.03.2008. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U prostorijama osječkog Centra za neformalnu edukaciju mladih – CnC (J. J. Strossmayera 68 ) u subotu 1. ožujka 2008. (kao i svake prve subote u mjesecu) u vremenu od 10 do 17 sati održat će se još jedan Posh store, sajam rabljenih stvari: odjeće, cd-a, ploča, knjiga, raznih sitnica...

Kampanja je i dalje ista - pomoć nemetinskom azilu za pse. Prikupljat će se novac za sterilizaciju pasa u Azilu, jer se koti puno štenaca koji u takvim uvjetima, nažalost, vrlo brzo ugibaju. Novac možete i uplatiti na žiro račun veterinarske ambulante Fury (2393000-1102037359), za što će vam biti izdan račun.

Pomoći psima u Azilu možete na različite načine: donacijama, volontiranjem, sudjelovanjem u Posh storeu, novčanim uplatama.

Na zadnjem Poshu, za psiće u azilu skupljeno je do sada rekordnih 1100 kuna + hrane i raznih materijala, na čemu se zahvaljujemo svima koji su pristupili ovoj akciji.

Također, grupa volontera je na Valentinovo organizirala promotivni štand, na kojem je sakupljeno ukupno 2720 kuna, za što se još jednom zahvaljujemo svima.

Na ovom Poshu, prisutna će biti i jedna crna koker španijelica, stara izmedju 3 i 5 godina, naučena na stan i dobra s drugim psima i macama.

Nažalost, kokerica boluje od genetski naslijeđenoga dermatitisa koji je IZLJEČIV, i trenutno je liječe volonteri.

Kokerica će nam praviti društvo na Poshu od 11 do 13 sati, stoga pozivamo sve koji bi je htjeli upoznati da nas tada posjete.

Želja nam je naći dobroga čovjeka koji bi udomio ovo milo biće.

Također, za sve daljnje informacije o Poshu i kokerici, molimo vas kontaktirajte volonterku Zrinku na broj 091/594-3190.

Unaprijed zahvalni.

Damjan Radić
Dopredsjecnik Centra



Na ovim stranicama možete doznati više:
www.myspace.com/azilzapse
www.myspace.com/volonter


_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: