Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EFOS: Otvoreni dan PSS-a Poduzetništvo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.02.2008. 9:26 
Naslov:  EFOS: Otvoreni dan PSS-a Poduzetništvo
28.02.2008. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u četvrtak 28. veljače 2008. godine održat će se Otvoreni dan Poslijedipolmskog studija Poduzetništvo. Otvorenom će danu prisustvovati prof.dr.sc. Slavica Singer, voditeljica studija, profesori–predavači koji sudjeluju u izvođenju programa te studenti, sadašnji i bivši, koji će spremno odgovoriti na sva pitanja.

Otvoreni dan održat će se u dvorani 13, drugi kat novog dijela zgrade Ekonomskog fakulteta, Gajev trg 7, s početkom u 18 sati.

Poslijediplomski studij Poduzetništvo već osmu godinu za redom djeluje kao podrška poslovnim ljudima, prvenstveno u istočnoj Hrvatskoj, ali i daleko izvan, od Čakovca, Koprivnice, Zagreba do Istre, od Tuzle do Makedonije. Konkurencija je sve intenzivnija i dolazi iz svih krajeva svijeta, tehnologija se sve brže razvija, što od svakog od nas, više nego ikad, zahtjeva ulaganje u sebe i svoje znanje. Ovaj studij uvažava stvarne potrebe poslovnih ljudi dajući pritom naglasak na područja znanja i vještine na kojima je pritisak za promjenama najizraženiji.

Program kojeg smo razvili u učionicu dovodi stručnjake svjetskog glasa i primjenjuje suvremen pristup u izvođenju nastave: timski rad, analize konkretnih slučajeva, gostovanja uspješnih poduzetnika. Naši studenti ocjenjuju ovaj studij iznmno uspješnim, jer stečena znanja i vještine koriste za samopouzdano unošenje promjena u okruženje u kojem žive i rade, unapređujući uspjeh poduzeća, kao i vlastite karijere.

Trenutno upisujemo 12. generaciju studenata Poslijediplomskog specijalističkog studija Poduzetništvo čiji polaznici po završetku studija stječu diplomu Magistra specijaliste društvenih znanosti iz područja poduzetništva.

Kako biste se uvjerili u dobre vibracije koje širimo, pridružite nam se na OTVORENOM DANU koji će se održati u četvrtak, 28. veljače 2008. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, dvorana 13, drugi kat novog dijela zgrade, Gajev trg 7, s početkom u 18 sati. OTVORENOM DANU će prisustvovati prof.dr.sc. Slavica Singer, voditeljica studija, profesori – predavači koji sudjeluju u izvođenju programa te studenti, sadašnji i bivši, koji će spremno odgovoriti na sva Vaša pitanja.
Više o studiju možete doznati i na našoj web stranici www.pspefos.hr


Prof.dr.sc. Slavica Singer
Voditeljica Poslijediplomskog studija Poduzetništvo

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: