Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



2. Međunarodni fotosajam

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Goran Katić
Offline
Ukupno postova: 4
Lokacija: Zagreb
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.02.2008. 0:58 
Naslov: Warning ! 2. Međunarodni fotosajam
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Svijet fotografije poziva Vas na 2. Međunarodni fotosajam koji će se održati 1. ožujka 2008. godine od 9 do 15 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu.

Prvi fotosajam održan 13. listopada 2007. privukao je više od 550 posjetitelja, 15-tak izlagača (Sony Hrvatska, Neo Orbis, Fototeh, Praxis, Prizma, Foto Svet Digital, BM Foto, Efke, HSM informatika...) i spomenut je u mnogim medijima, kao što su Net.hr (medijski pokrovitelj), Bug.hr, Jutarnji list, Večernji list, Javno.com. Snimke sajma možete pogledati na Youtube i fotogaleriji.

Na drugom sajmu očekujemo još veći broj posjetitelja jer pripremamo radionice poznatih hrvatskih fotografa poput Mare Milin i Sandre Vitaljić, predavanje koje će održati Damir Tiljak - voditelj tečajeva u Fotoklubu Zagreb, te prezentacije studijske foto opreme (slikanje modela pod vodstvom poznatog fotografa Zvonimira Kušeca).

Do sada je potvrđen dolazak vodećih hrvatskih i stranih tvrtki: Neo Orbis sa premijerom novog Pentaxa K20D i K200D, Sanyo eneloop punjive baterije i Vanguard torbe i stative, Kodak Centar sa ponudom Canon fotoaparata i objektiva, Olympus će predstaviti nove kompaktne fotoaparate (FE 310, 340, 350, Mju 840, 850, 1010, 1020, 1030 i SP 570) i tri DSLR fotoaparata: E 410, E 510 i E3, Sony koji će imati predstavljanje fotoaparata A700 i A200 sa još nekim iznenađenjima, Miš koji će predstaviti svoja izdanja vezana uz digitalnu fotografiju i Adobe Photoshop, Panasonic, Praxis, Prizma (Kata, Sigma, Manfrotto), Fotomedikal (Ansmann, Soligor, Sealife, Konus), HSM informatika sa prezentacijom Photoshop Lightrooma, BM foto iz Beograda, Digital Promet, Fotokemika-Nova sa ponudom crno-bijelih fotomaterijala iz vlastite proizvodnje, crno-bijele negative Efke, crno-bijele fotopapire Emaks i Varycon, te razvijače i fiksire za njihovo razvijanje, Helicom, Foto Badrov, Fotos, Pro-Trade (Hama) kao i veći broj privatnih izlagača.

_________________
Goran Katić fotografija
Svijet fotografije
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: