Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Globalno natjecanje DJ-a stiže i u Osijek!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Roko
Offline
Avatar

Ukupno postova: 260
Lokacija: O31
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.05.2005. 2:04 
Naslov:  Globalno natjecanje DJ-a stiže i u Osijek!
07.05.2005. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svjetsko natjecanje DJ talenata ''Heineken Thirst'' (treće za redom) ove godine stiže i u Hrvatsku, koja je domaćin nacionalnog i europskog finala. Svi prijavljeni kandidati bit će podijeljeni u četiri skupine, a natjecanje će se održati četiri hrvatska grada, odnosno u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. Pobjednici iz svake skupine, dakle 16 najboljih DJ-a koje će odabrati žiri u sastavu: DJ-i Frx, E-Base i Phat Phillie, predstavnici Heinekena te internacionalni DJ gost, odlaze na veliko nacionalno finale koje se održava 16. srpnja u Primoštenu.

Detaljnije informacije o pravilima natjecanja osječki, ali i slavonski DJ-i moći će doznati u subotu, 7. svibnja u Tvrđi, kada se u Osijeku održava najavni program nadolazećeg natjecanja.

Ono što znamo je da svi zaniteresirani kandidati mogu CD sa svojim radovima poslati do 20. svibnja 2005 na adresu: Karlovačka pivovara p.p. 14, 47 000 Karlovac. Prijavnicu možete pronaći na www.heinekenmusic.com/thirst

Inače, pobjednika hrvatskog natjecanja očekuje puštanje muzike sa internacinalno poznatim DJ-ima Rogerom Sanchezom & Sanderom Kleienenbergom, sudjelovanje na europskom natjecanju koje će se održati u Hrvatskoj te nagrada u obliku Pioneer EFX – 500-R i komplet Ableton Live software (oni koji se iole bave elektronskom glazbom znat će o čemu je riječ).

tekst&photo: Roko031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: