Uuuh, moja patnja! Voljela bih prošetati u potpeticama od 12 cm, ali sam se nagledala dovoljno grozote u životu.
Moja "kategorija"-srednje-teška, nabadanje u potpeticama. Zamisli kakav sado-mazohizam: balansirati 70-80kg žive vage na 2x1cm kvadratni!!?'(koliko iznosi dodirna površina petica sa tlom)
Nimalo lijepa slika!!
fuuuuuuuuuj ja krenio doruckovat, al sve mi se čini da ću sad čekat da mi se slegne sve u stomaku što se diglo kad sam slike vidio...
circa slike su fenomenalne
moje već spominjane crvene štiklice ... ne žalim ni lipu što sam dala za njih. srednje visoka peta, a cijelu noć mogu u njima izdržati. u njima me noge uopće ne bole za razliku od nekih ravnih cipelica
treba znati koliko često i dugo treba nositi štikle. ne nosim ih stalno, ali ih obožavam
nema tih nogu koje ne izgledaju bolje u viokoj a ne niskoj peti...
Zar nisu u nekim modnim razdobljima, stoljećima i muški nosili štiklice? I perike, mašnice... to bi obavezno trebalo vratiti.
(zapravo, ne treba ići daleko u prošlost, na fotkama iz 70-tih godina prošlog stoljeća svi frajeri imaju neku poludugu kosu, špicoke, čizmice s dobro visokim peticama... a košulje tek.... s kragnama "ubodi me u oko")
problem visokih cura...
he he sad mi je smiješak na lice izmamila rečenica frendice koja je samo 1.78 ili 1.80 visoka. našla je novog dečka i sva se odmah pohvalila kako sad može nositi štikle... je da je bilo malo ubitačno u njima po tvrđi, ali bila je sva heeeepiii
štikle da, stalno, pogtovo ne u tvrđi....
nema tih cipela u kojima noge mogu dobro izgledati kao u štiklama