Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Rock club pokrenuo projekt ''Van iz podruma''

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Roko
Offline
Avatar

Ukupno postova: 260
Lokacija: O31
Spol: Muško Muško
Post Postano: 25.04.2005. 23:47 
Naslov:  Rock club pokrenuo projekt ''Van iz podruma''
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga za promicanje inicijative mladih ''Rock club Osijek'' pokrenula je projekt jednostavnog, ali znakovitog naziva "Van iz podruma!". Riječ je o projektu glazbene vježbaonice koja predstavlja svojevrsni inkubator kreativnih i mladih bandova. Cilj projekta je motivirati, te pokrenuti glazbeno stvaralaštvo mladih glazbenih skupina s naglaskom na vlastitu, autorsku glazbu. Za to je, doznajemo, osiguran adekvatan prostor koji bi trebao poslužiti kao generator kulturnog razvoja zajednice mladih.

Opremu vježbaonice čine vrhunska gitarska i bas pojačala, razglasni sustav s višekanalnim miks pultom, mikrofoni te set bubnjeva. U projekt je trenutačno prijavljeno sedam bandova.

U nastavku vam donosimo i osnovna pravila ovog projekta. Detaljnije informacije o projektu, ali i o pravilima vježbaonice potražite na [email protected] ili na web adresi www.rock-osijek.hr.

Roko031

PRAVILNIK VJEŽBAONICE:

Pravilo 1: Mjesečna članarina glazbenog banda za korištenje novoopremljene i novouređene vježbaonice iznosi 100kn, pri čemu se bandu osiguravaju dva termina u tjednu po sat vremena (dakle 8 sati mjesečno).

Pravilo 2: Svim glazbnicima korisnicima vježbaonice se osigurava nastup na ''Gitarijadama'' u organizaciji udruge.

Pravilo 3: Organizirat će se svaki mjesec po jedan seminar u organizaciji stručnih suradnika udruge. Seminar će uključivati zajedničke sessione, te svirke iskusnih, educiranih glazbenika zajedno s korisnicima vježbaonice.

Pravilo 4: Svaka grupa koja snimi kvalitetan autorski materijal od pet skladbi ili više, minimalne dužine od 20 minuta ostvaruje pravo na korištenje vježbaonice jedan mjesec (8 termina) besplatno.

Pravilo 5: Udruga za promicanje inicijative mladih i dalje će nastojati, uz osječke, organizirati i koncerte bandove iz drugih dijelova Hrvatske te inozemstva.

Pravilo 6: Udruga je zahvaljujući suradnji sa sličnim udrugama u Hrvatskoj i inozemstvu (Tuzla, Siklos, Ljubljana, Novi Sad), organizirala projekte razmjene nastupa bandova.

Pravilo 7: Svi korisnici radionica u organizaciji udruge obavezuju se na odgovorno ponašanje kako prema redovitom ispunjavanju dogovorenih termina za vježbe i probe kao i prema savjesnom korištenju opreme u vlasništvu Udruge.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: