Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja kužim otprilike šta želiš reći, ali samo zato što sam pametan, ne zato što si ti to jasno napisao. |
|
|
|
|
 |
masterzz
Ukupno postova: 83 Spol:  Muško
|
banana boy nisam ni rekao da sam kompententa osoba za hrvatski jer nisam taj fax završio, i smatram da ne znam hrvatski potpuno ali naspram 99% populacije sam apsolutni tata...a što se tiče ove riječi potpuno sam u pravu, a ako ne vjeruješ idi u pučku školu i pitaj tamo profu
btw ako tu i tamo ti ili ja, ili bilo tko pogriješi u pokojem padežu ili slovu ja ga ne smatram nekompetentnim jer svi smo ljudi, a ako je nešto nejasno ili ukratko napisano to je zato jer je već prije rečeno
i ja ne namećem nikome svoje mišljenje jer to nije mišljenje već činjenica (vidi pravopis) |
|
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Svaka čast. Ali mislio sam na veoma nejasan način izražavanja. Također, znam da riječ "patika" nije ispravana naziv za to što mi nosimo na nogama.
Međutim, to ti je kao da babi dođeš i kažeš da nije firangla nego zavjesa.
Prihvati činjenicu, hrvatski jezik je pun tuđica i ljudi ih koriste. |
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
offtopic, ajmo anketa patike vs tenisice, pa cemo vidjet kolko osjecana govori patike |
|
|
|
|
 |
masterzz
|
totalno si u pravu što se tiče tuđica, u svim djelovima CRO je drugačije, dođeš u Zg naučiš par riječi, pa u Ši opet nešto novo...haha kad ti rođo Dalamatinac kaže dodaj šugamon .,$#% aaaa jbt šta je pak to kad ono ručnik...pa otežava konverzaciju
i zaboravio sam reć da je prilikom jednog dolaska jednog Turčina u Os, koji je moj susjed bio neko vrijeme, na našu upotrebu riječi patike smijao se kao Benny Hill |
|
|
|
|
 |
masterzz
|
uff ajmo offtopik koliko Splićana govore šugamon umjesto ručnik...
gle nisam je rekao šta ljudi u Os govore, nego samo zanimljivost da govore krivo po Rvacki..
tvoja ideja je oftopik oftopika ruana, ako me razmeš  |
|
|
|
|
 |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol:  Žensko
|
Nike patike  |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
lega jel si ti dosao na ovaj forum se svadati ili? |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pošalji bugare u pulu, pa ćeš vidjeti kako bugar tuče. a ti mu samo htio ukazati na ljepote hrvatske.
ne znam tko je izmislio riječ tenisica i u kojem značenju, niti tko ju je proglasio službenom hrvatskom rječju za taj tip obuće, ali ju ne priznajem. pa što onda što je patika turcizam?! ni čobanac nema hrvatski korijen, pa je svejedno u uporabi kao hrvatska riječ. |
|
|
|
|
 |
masterzz
|
ma jok ruana...
ispričavam ti se ako je tak ispalo... samo sam htio bolje objasnit što izgleda nisam al nema veze
a done nisam ju ja izmislio nego netko nadam se pametniji od nas, i priznalo je tu riječ ministarstvo a o Bugarima i čobancima otvori topic pa ćemo diskusirat a ne bi bilo loše ni jedan o receptima za dobar čobanac |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Nedavno sam u dojčlandu kupila Dockers za 50 eurića i jako sam zadovoljna.
Patike divne i jedine. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol:  Muško
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Eto, nisam se ni okotio, a postao sam vlasnik tih patika i furam ih vec mjesecima...
Radi se o ovim patikama
Imam i vake, to su mi za svecane prigode...
Onda, imam jedne vake...
Retro Reebokice za basket, samo sto moje imaju i cicak gore
Imam jos duboke starke (zelene) vulgaris, jedne ruzne duboke reebok za basket (cuvaju gleznjeve) i jedne lijepe bijelo-zelene DVS koje ne mogu naci nigdje na Internetu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
predobra kolekcija patika circa.... ajm impresd.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Tak ti je to, kada sam htio imat vise patika nisam si to mogao prijustiti. Sada, kada mi ne trebaju, imam pet-šest pari...  |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
 |
|