Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
eeeh da...zaboravio sam...
ako neko hoe kupiti ove kopačke neka se javi na pm...
broj 40 , u odličnom stanju...manje od 10 puta nošene
|
eh jbg...daj mi f50+ za 50 kn  lol |
|
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
Zadnjih nekoliko godina nosim samo Skechersice i Nike tako da imam sve skupa nekih 5 pari.. imam i jedne BK al te su za bauljanje po prirodi - roštilji, pecanje i tako to.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ne nosim baš pretjerano patike...imam jedne nike za izlazak van, druge adidas za trčanje, a ostalo su cipele  |
|
|
|
|
 |
zri Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
starke i vans  |
|
|
|
|
 |
masterzz
Ukupno postova: 83 Spol:  Muško
|
prvo, ispravno je reć tenisice a ne patike jer je to turski od papuča, hah iako patike kulerskije zvuče
kakogod adidas je nešto što je pojam tj mercedes među tenisicama, jedino što je kod nas mal izbor |
|
|
|
|
 |
|
tenisice su u Zagrebu...kod nas su patike uvijek bile patike  |
|
|
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
masterzz
|
u Ankari su isto patike, mislim da je to jer je dosta tu Bosanaca u Os doselilo kao izbjeglica a i prije pa onda i ostalo
btw tenisice su u Hrvatskoj, znači i Osijeku i Svršgaćama Donjim i Bačindolu, a vi djevojčice pričajte kak vam volja, al imajte bar na umu da ne govorite točno  |
|
|
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
|
no no zahvaljujem na detaljnom pojašnjenju, ali ja odkad znam za sebe patike su patike. sjećam se kad sam za vrijeme ata morala ići u Zagreb, pa mi je bilo čudno što oni patike nazivaju tenisicama. ako ćemo tako...tenisice su za mene PATIKE za tenis  onak...nema smisla raspravljati..zna se šta su patike i točka.  |
|
|
|
|
 |
|
mislila sam za vrijeme rata...haha pobjeglo mi slovo  |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
tenisica je zagrebačka izmišljotina. može biti sto puta krivo, ali svejedno nikad neću patike zvati tenisicama. osim eventualno one za tenis.  |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Evo, jedne Benetton kupih na rasprodaji za 180 kn, i to baš u Osijeku, a Skechersice kupih u Rijeci za 350 kn, ostalo su jeftine ali zgodne patičice. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
masterzz
|
zri moraš znat da ti nisi najstarija na svijetu i da su se neke stvari i greške događale prije tebe...
tenisica je engl riječ ili izmišljotina a zapravo je ime nekog gradu u kojem su se rekreirali monkovi, a patika turska izmišljotina ili pak bosanska (ali kriva jer se odnosi na papuče) i ima univerzalno značenje za sport, ali se treba ako baš hoćeš specificirat npr. tenisice za trčanje...
hm to ti je kao ono (možda malo uvećano), ako su moji mama i tata bili imali feler u govoru i ja ću tako govorit kao u Jodie Foster u filmu Nelly |
|
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Obzirom na tvoj izirčaj, gramatički i pravopisni, mislim da nisi kompetentna osoba za raspravljati jesu li tenisice ili patike.
Uostalom, koliko je to bitno?
Ja ću ih zvati patike, ti zovi tenisice, i sve super.
Ne moraš nametati svima svoja mišljenja. |
|
 |
 |
|