Autor |
Poruka |
ozana
Ukupno postova: 701 Spol:  Žensko
|
Hmm, po ovom bi se dalo zaključiti da su žene puno vještije od muškaraca. Mislim, imaju više igračaka s kojima se zaista znaju dobro poigrati. Jer ženama su, u ovom kontekstu, igračka i pegla i vešmašina i mobitel i auto.....  da ne spominjem još neke "omiljenije" igračke...  |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
ozana
|
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
Ponasaj se kako god zelis. Tvoj zivot je tvoj put, nije potrebno da ti drugi crtaju taj put. Ne izgledas kao osoba kojoj je potrebno neko/necije odobrenje. "kako bi ONI zeljeli", kao da govorimo o neprijateljima...
Djecji nacin je najbolji, ti sa tvojom lutkom ispod lipe a ja sa mojom loptom po spomeniku kuge. Znam da sam naivan... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Deep down: jesu. Deep down- i žene su. Samo mislim da je ženama lakše pokupiti konce kad je teško, a muškarci su, dječački, skloni pobjeći. A to je obilježje dječaštva, prema mom mišljenju. Ali, kao djeca, svi žudimo za ljubavlju, prihvaćanjem i uklapanjem. Ma kakvi bili. |
|
|
|
|
 |
Sanja Ukupno postova: 100 Spol:  Nebitno
|
Ehej, aj ne trpaj sve žene u isti koš. Meni to nije bit postojanja. Sori. |
|
|
|
|
 |
ozana
|
Što je, i ti imaš PMS pa si previdjela smajliće?  |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
Sanja Ukupno postova: 100 Spol:  Nebitno
|
Da, mama.  ;-)  |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Cemu takve igracke pored toliko slobodnih zmijuljaka?! Mislim da ti usporedba nije na mjestu, jerbo bi u tom slucaju zamjena za auto kao igracku bila kike-robe (i to da njega riba nosi!), a kontam da to bas i ne bi bila neka predivna scena.  |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
ozana
|
|
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Mislio sam da igrackama smatras samo one izradjene od umjetnih materijala...
Hm, mozda ti ne bi bio uzitak, ali ako si s tih 45kg visoka poput shumskog panja, to opterecenje ti zasigurno ne bi trebalo stvarati vecih problema. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
ozana
|
|
|
 |
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol:  Žensko
|
Muški uvijek ostaju djeca jer su njihove najdraže igračke za cijeli život- ŽENE
|
da, ajmo malo generalizirati, nismo dugo  a ako ti sebe dozivljavas kao igracku, hmmm, sto mislis kako ce te dugi dozivljavat????
Ako su oni vječni dječaci, onda smo mi vječne curice, a to si baš i ne želim koliko god to privlacno zvučalo.
|
e bas to
ne moze se ni za njih ni za nas rec da smo vjecno nesto jer nismo...mijenjamo se s vremenom htjeli mi to ili ne...a sad na bolje il gore, to ovisi od osobe do osobe (a ne o spolu  )
Ja mislim da su muškarci super jednostavna bića i njihov svijet funkcionira puno jednostavniej od ženskog. Zapravo je njih puno lakše povrijediti nego nas žene, ali isto tako im je puno lakše nahraniti ego nego nama ženama...
|
definitivno
da se mi zene mozemo bar malo opustiti kao oni i ne praviti oko svake sitnice filozofiju, bilo bi nam puno jednostavnije....al jbg, svi smo takvi kakvi jesmo - i bas zato ne mozemo jedni bez drugih  |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
Ja mislim da su muškarci super jednostavna bića i njihov svijet funkcionira puno jednostavniej od ženskog. Zapravo je njih puno lakše povrijediti nego nas žene, ali isto tako im je puno lakše nahraniti ego nego nama ženama... Evoluirali su i postali inteligentniji i cure drage, danas oni nas zaista kao igračke motaju oko malog prsta. Zato, razmišljajte kao muškarac i sve će vam biti puno jasnije i jednostavnije, a njemu ništa neće biti jasno!  It works! I pitate se, odraste li onda? Hmmm, ne, ali barem se vi s njim tada za promjenu igrate
|
htio bih znati koji muškarac nas je izdao...nisu to razmišljanja za širu žensku populaciju... |
|
|
|
|
 |
ozana
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
[quote="ozana";p="12008"]To je ono, govoriš mu "da, dragi" i radiš po svom.   [/quote
da bi vaša bila zadnja...] |
|
|
|
|
 |
 |
|