Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Streljana za Grad

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Gemi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2963
Lokacija: Nebesa
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.01.2006. 12:59 
Naslov: Idea Streljana za Grad
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na sastanku Streljačkog saveza Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, koji je organiziran radi održavanja Europskog prvenstva u streljaštvu 2009. odlučeno je da će Streljana Pampas biti ponovno vraćena u gospodarske ruke Sportskih objekata d.o.o.

Ovaj prijedlog se već dugo provlači u športskim i gradskim krugovima, jer Streljana Pampas, koja je svojevremeno predstavljala jednu od velikih atrakcija Osijeka, sada je u podosta derutnom stanju, propada iz dana u dan, a sajmovi koji se tamo održavaju tek nekoliko puta godišnje, nisu ni približno dostatni za pokrivanje troškova održavanja.

Navodno je za sanaciju potrebno 16 milijuna kuna, a Grad i sada izdvaja za ovu lokaciju 500.000 kuna godišnje pa bi tako i nastavio. U sanaciju i osposobljavanje za Europsko prvenstvo, uključila bi se i Županija i Vlada RH, jer ipak je ovo prvenstvo i od državnog značaja.

_________________
Gemi031
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: