Autor |
Poruka |
filips
Ukupno postova: 25 Spol:  Muško
|
Kakav sam, ja bih isto htio 3 puta na dan... Ili kao zeko ili kao puz! Ali racionalnost i zdrav razum je totalno druga strana svemira.
U najboljem slucaju: 3 puta tjedno i tako citav mjesec, sto se naravno odnosi na dugogodisnje veze.
Daklem, ako 21 postane mjesecna konstanta, onda je veza super i sve stima. Cura se smije, decko sretan, svi sretni i zadovoljeni.
Narano to je idealno i u dugogodisnjim vezama neostvarivo. Barem ne 2 mjeseca za redom  .
Ali bolje nego 1-2 puta mjesecno. Onda veza stvarno nije u skladu sa "koordinatnim sustavom galaksije i nesto mora da se uradi!  (Munje) |
|
|
|
|
 |
ozana
Ukupno postova: 701 Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Kako si ti od 3 puta tjedno dosao do 21? Tipfeler, trebalo je biti 12?
Hmmm... 12 puta mjesecno, uracunajmo tu i redoviti mjesecni servis od tjedan dana, dakle, dodjemo na 9 puta mjesecno.
Pih, sretniji bih bio s 30 dana u drustvu majstorice Desanke, nego s 9 puta mjesecno u dugogodisnjoj vezi (dakle, vjerojatno se vidjate svaki dan/zivite zajedno).
Just my 2 cents... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
ozana
|
Emti, napokon netko pametno i realno razmišlja
Btw, koliko sam upućena ljudi u dugogodišnjim vezama i braku se skoro uopće i ne seksaju  |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol:  Muško
|
Emti, napokon netko pametno i realno razmišlja
Btw, koliko sam upućena ljudi u dugogodišnjim vezama i braku se skoro uopće i ne seksaju
|
nije to bas istina.
Zapravo to ovisi o samim partnerima. |
|
|
|
|
 |
Gost
|
Btw, koliko sam upućena ljudi u dugogodišnjim vezama i braku se skoro uopće i ne seksaju
|
Ah cuj...kako kome... Recimo, meni super odgovara moja dugogodisnja veza.. Redovit i dobar sex. Uopce se ne zalim ;-) |
|
|
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
Ako ne govore o tome svaki dan (kao oni sa povremenin vezama) ne znaci da se ne seksaju.
Iz osobnog iskustva...
Ako si vec toliko u drustvu sa Desankom i to bi se moglo smatrati dugogodisnjom vezom. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
|
a hebiga, kao sto je vec napisano, ovisi od osobe do osobe(od para do para).
nadam se da nije tako..<
al kad smo vec kod toga, ljudi su govorili da se i nakon 6 mjeseci - godinu dana gubi konstantna želja za seksom. nekako nas zaobislo...sve je individualno.
uglavnom, da ne seruckam... |
|
|
|
|
 |
ozana
|
A što ja znam, moje frendice imaju svoje priče - neke udane su već počele i ljubavnike tražit?? |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
|
>:O
necem komentirat...(organski ne podnosim osobe koje varaju, ne, ozbiljno, mislim da dobijem osip po ledjima i sljepilo na jedno oko kad tak nes cujem...) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
ozana
|
Što ti ja znam, Puki... nastojim pohvatat konce u svemu što se zbiva s ljudima. Ni meni puno toga nije jasno ili prihvatljivo.... Ne znam, možda kroz koju godinicu promijeniš mišljenje... Znaš, ljudi su tomu skloni .  |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
Sex je individualna kategorija...
Znam neke koji su u braku, oslobođeni straha neželjene trudnoće mogli tek priuštiti sebi opušten sex.
Znam i one koji su tek u braku shvatili da je onaj drugi zapravo lako glumio sexualni apetit jer nisu bili svakodnevno zajedno.
Znam i one koji nisu bili u vezi a imali redovitiji sex nego da su u braku.
Znam i one koji jednom mjesecno mjenjaju osobu za sex radi intelektualne stimulacije.
Znam i one koji su bili u dugogodišnjoj vezi, a da se uopće nisu seksali.
Znam i one koji se navodno ne sexaju, jer im je ko fol strah od ugrozavanja slobode, jaci od zelje za sexom. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
 |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
Ako ne može potrajati...to i nije neki sex. To je mrljavljenje....kako rekoh, prava zečja ševa... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
 |
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol:  Muško
|
Koliko sam primjetio uglavnom se žene žale na sex, u bilo kojem smislu ili dijelu...možda sam u krivu, ako jesam ispričavam se.
Nemojte uzimati sex zdravo za gotovo, kad ga ima onda mnogi filozofiraju a kad ga nema...eeeee što bi dao samo da... |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
 |
|
Što ti ja znam, Puki... nastojim pohvatat konce u svemu što se zbiva s ljudima. Ni meni puno toga nije jasno ili prihvatljivo.... Ne znam, možda kroz koju godinicu promijeniš mišljenje... Znaš, ljudi su tomu skloni .
|
naaaaaaaah....
ja sam inertna hergevocka sirovina. po defaultu sam ovakav, a tesko mijenjam misljenje... |
|
|
|
|
 |
 |
|