| Autor | Poruka | 
| marrai 
 Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:    Žensko  | 
| 
 svaka žena je malo umjetničko djelo,posebna na svoj način,hehe;tako kažu stariji i iskusniji...

ja kad pogledam ženu ne percipiram ju- lijepo lice,zgodno tijelo nego pozornost privlači sveukupan dojam i određena količina seksualne energije;a takvih je malo...

zgodnih ima i to nije teško postići,ali naboj pozitivne erotične energije koji izbija iz svake pore...e,to je već žena kakvu bih i ja poželjela   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| wendy 
 Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:    Žensko  | 
| 

| 
definitivno DJEVOJČICA SA ŽIGICAMA
 |  
Pedofili    |  
|  |  
| _________________
 “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live”
 |  | 
	|  | 
|  | 
| ajwar 
 Ukupno postova: 769 Spol:    Muško  | 
| 

| 
| 
definitivno DJEVOJČICA SA ŽIGICAMA
 |  
Pedofili     |  
ajde nemoj tako 

DJEVOJČICA SA ŽIGICAMA sad ima 34godine, majke mi   |  
|  |  
| _________________

- ubili ga ko zeca - 
 "pa pogledajte Nenada Bjelicu kak ulaže u Osijek, on ulaže u nekretnine!" |  | 
	|  | 
|  | 
| Circa 
 Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:    Muško    | 
| 
 Sad je mozda vec i u starackom domu, ali se dobro drzi... |  
|  |  
| _________________
 Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se!
 |  | 
	|  | 
|  | 
| mali_ivica 
 Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  | 
| 

Pa onda daj ako ništa bit ćeš najzgodnija!

Što kaže DJ KRMAK: "Ako tako treba pusti da ti stave, neće ti zbog toga pasti kruna s glave!"   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| mali_ivica 
| 

Samo se ti tješi!   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| marrai 
 Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:    Žensko  | 
| 
 zašto bih se uopće trebala tješiti?! |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Monstrum 
 Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:    Muško  | 
| 

| 
Što kaže DJ KRMAK: "Ako tako treba pusti da ti stave, neće ti zbog toga pasti kruna s glave!"    |  
Ivice nemoj se uvrijedit al s ovakvim razmišljanjem, i onima koje redovito čitam po forumu  moš komotno ić prat svinjce u Pomoćin i škicat lokalne snaše iz istog   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Stazh 
 Ukupno postova: 14 Lokacija: Šank Spol:    Muško  |  | 
	|  | 
|  | 
| Metalucifer 
 Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol:    Muško  | 
| 
 Nikolina Pišek...mala fufara prepotentna.Nije najljepša...ni u ludilu jer ,kao što su neki već rekli,šminka i photoshop čine čuda.Samo mi je trenutno najjebozovnija od svih tih "poznatih faca".
Uglavnom skoro sve te pevaljke,voditeljice,bla bla su skoro pa iste.Tone i tone šminke,ista obleka,frizure i ostala sranja.Većina ih izgleda poprilično plitko i ufurano do jaja,a to mi se naravno gadi...da skratm kenjažu - izgledaju kao da su sišle sa pokretne trake...
 Ima jedna koka koja je meni zapala za oko ali sam joj zaboravio ime.Znam da se javljala u nekim ljetnim emisija iz raznih gradova i bila je "javljačica" sa prvenstva iz Njemačke.Fina kokica po mom ukusu.
 |  
|  |  
| _________________
 "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..."
 |  | 
	|  | 
|  | 
| mali_ivica 
| 

| 
| 
Što kaže DJ KRMAK: "Ako tako treba pusti da ti stave, neće ti zbog toga pasti kruna s glave!"    |  
Ivice nemoj se uvrijedit al s ovakvim razmišljanjem, i onima koje redovito čitam po forumu  moš komotno ić prat svinjce u Pomoćin i škicat lokalne snaše iz istog    |  
Ovo što si quotao je po svojoj definiciji neki vid humora! (SVA SREĆA PA SI TO SKUŽIO    )

Sva sreća pa me tvoje mišljenje dira, ipak si ti MONSTRUM !    
Glede (svinjaca+snaša POKLON PAKET) već si probao pa preporučaš ili?   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Monstrum 
 Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:    Muško  | 
| 

| 
Ovo što si quotao je po svojoj definiciji neki vid humora! (SVA SREĆA PA SI TO SKUŽIO    )

Sva sreća pa me tvoje mišljenje dira, ipak si ti MONSTRUM !    
Glede (svinjaca+snaša POKLON PAKET) već si probao pa preporučaš ili?    |  
Probao po sjenicima, nekako mi ne leže svinjci, nije to za mene   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| andol300 Ukupno postova: 5 Lokacija: pod mostom Spol:    Muško  | 
| 

| 
svaka žena je malo umjetničko djelo,posebna na svoj način,hehe;tako kažu stariji i iskusniji...

ja kad pogledam ženu ne percipiram ju- lijepo lice,zgodno tijelo nego pozornost privlači sveukupan dojam i određena količina seksualne energije;a takvih je malo...

zgodnih ima i to nije teško postići,ali naboj pozitivne erotične energije koji izbija iz svake pore...e,to je već žena kakvu bih i ja poželjela    |  
    svakako...... i ja takoodjer!!!   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Mladjo 
 Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:    Muško  | 
| 
 barbara radulović, a antonija šola bi dobila - šaku u glavu, moram vam priznati da sam se ugodno iznenadio jer vidim da dosta vas preferira barbaricu iako su je oni mute u globusu stavili na nezahvalno 30 i neko mjesto, a okrunili maloljetno nedonošče onog cmiljavca svilana. sramota! |  
|  |  
| _________________

"When bad men combine, the good must associate; else they will fall one by one, an unpitied sacrifice in a contemptible struggle" 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Deez 
 Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  | 
| 

Vjerovatno misliš na Lanu Banely. I meni je ona totalno dobra... |  
|  |  
| _________________
 www.excalibur.hr
 |  | 
	|  |