Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O namaPark prirode Kopački rit po treći put organizira fotonatječaj Srce Dunava. Natječaj je u protekle dvije godine okupio brojne fotografe amatere koji su se natjecali s vrlo kvalitetnim i zanimljivim fotografijama rijeke Dunav, njegovih pritoka i Kopačkog rita.

Povodom Međunarodnog dana Dunava Javna ustanova Parka prirode Kopački rit u suradnji s Javnom ustanovom za zaštitu prirode Osječko-baranjske županije raspisuje foto natječaj „Srce Dunava“. Cilj foto natječaja je pokazati ljepotu rijeke Dunav i njegovih pritoka kao i Parka prirode Kopački rit, te na taj način osvijestiti potrebu bolje zaštite i osigurati održivi razvoj Europske Amazone.

Park prirode Kopački rit nalazi se točno na sredini toka rijeke Dunav i ovdje tvori jedno od najljepših poplavnih područja velike bioraznolikosti te se stoga često naziva i Srce Dunava.

Opći uvjeti natječaja:
- Sudionici natječaja mogu biti svi građani Republike Hrvatske i svih Podunavskih zemalja –fotografi amateri.
- Zadatak natječaja je fotografiranje rijeke Dunav, njegovih pritoka i Kopačkog rita
- Svaki sudionik može poslati isključivo jednu fotografiju na natječaj i to u digitalnom obliku;
- Minimalna veličina fotografija treba biti najmanje 266 DPI
- Uz fotografiju poslati sljedeće podatke: ime i prezime autora, datum rođenja, adresa, kontakt telefon, naziv fotografije i mjesto snimanja
- Maloljetne osobe koje se prijave na natječaj trebaju ispuniti privolu s potpisom roditelja koji daje suglasnost za objavu podataka u svrhu promocije izložbe;
- Fotografije mogu biti crno-bijele ili u boji;
- Obrada fotografije u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do te mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja;
- Svaki od sudionika natječaja prijavljuje isključivo svoje fotografije i preuzima odgovornost za sadržaj;
- Autorsko pravo – autor slanjem fotografije na natječaj daje suglasnost organizatorima natječaja da bez naknade može objavljivati prijavljenu fotografiju u svrhu promocije izložbe;
- Samim sudjelovanjem na natječaju sudionici pristaju na objavu imena i prezimena;
- Fotografije se šalju na e-mail adresu: [email protected], a krajnji rok za slanje fotografija je nedjelja, 23. lipnja 2024. do ponoći.

Povjerenstvo za odabir fotografija će napraviti selekciju i odabir najboljih fotografija koje će biti izložene na obilježavanju Međunarodnog dana Dunava (subota) 29.lipnja 2024. u Parku prirode Kopački rit i tom prilikom će, na temelju glasanja posjetitelja izložbe, biti odabrane 3 pobjedničke fotografije sa sljedećim nagradama:

- Nagrada – Fotosafari u Kopačkom ritu za 2 osobe u trajanju 2 sata i posjet PEC Tikveš
- Nagrada – Obiteljski izlet čamcem u Kopačkom ritu u trajanju 1 sat (do 6 osoba) s posjetom Prezentacijsko-edukacijskom centru Tikveš.
- Nagrada – Obiteljski izlet čamcem u Kopačkom ritu u trajanju 1 sat (do 4 osobe) s posjetom Prezentacijsko-edukacijskom centru Tikveš.

Privola roditelja za sudjelovanje maloljetnog djeteta na natječaju: Privola za dijete (link)


 Stranica prilagođena ispisu
Tiffany stolica se pro...
Na prodaju štenci Fran...
Na prodaju 5 prelepih ...
Maine coon/Mejn kun ma...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:593

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Advent u Osijeku

Propustili ste? Pogledajte!