s #skoroCubOs - Plesno gastronomski susret koji spaja dva naizgled nespojiva svijeta - Kubu i Slavoniju!
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Plesno gastronomski susret koji spaja dva naizgled nespojiva svijeta - Kubu i Slavoniju održat će se u subotu, 2. listopada 2021. s početkom u 11 sati, a trajat će sve do ponoći. Lokacija je Ul. Šandora Petefija 76, 31000, Osijek - MKD Népkör.

CUBOS se vraća u nešto manjem, ali jednako veselom izdanju!

- Opušteno druženje i zabava uz kubansku glazbu i ples te slavonsko meze, nalik na kubanske i slavonske obiteljske fešte.
- Registracije ( mailom na [email protected]) se primaju ISKLJUČIVO do 29. rujna 2021., odnosno do popunjenja predviđenog broja mjesta!
- COVID-19 pravila - Molimo za razumijevanje da prema važećim propisima na eventu mogu sudjelovati isključivo osobe koje imaju:
a) službenu potvrdu o cijepljenju (s QR-kodom)
b) liječničku potvrdu o preboljenju unutar 6 mjeseci, ili
c) negativan test (PCR ili antigen) ne stariji od 48 sati. Dokumenti će se strogo provjeravati prije samog ulaza na event, uz predočenje osobne iskaznice ili drugog službenog dokumenta s fotografijom.

- Ples
Slobodni ples, animacije, ruede, a svakako i poneki grupni ili privatni sati s nekim od prisutnih instruktora, po vašoj želji. Sve spontano, u skladu s kubanskom i slavonskom tradicijom, opušteno i bez stalnog gledanja na sat. Obzirom da je naglasak više na druženju nego samo na plesu, slobodno povedite i bolje polovice koje nisu vične plesu.

- Hrana i piće
U Slavoniji ne možete ostati gladni ili žedni . U ponudi ćete imati neke od Slavonskih specijaliteta u tradicionalnoj i vegetarijanskoj/veganskoj varijanti. Uz hranu će se nuditi domaća pića i napici. Hrana i piće će se moći dobiti u zamjenu za bonove (detalje vidi pod „Troškovi“).

- Troškovi
Sami odlučite kome koliko dati

Pošto se ne radi o redovno CubOsOs-u, i troškove pokrivamo na neuobičajeni način:
- Na ulazu umjesto plaćanja ulaznice u teglu za dobrovoljne priloge ubacite vaš inicijalni prilog, u skladu s vašim mogućnostima
- Za vrijeme manifestacije bilo kada možete za svakih dodatnih 5 kn donacije dobiti po jedan bon koji ćete moći zamijeniti za sponzorsku hranu i pića
- DJ-i, animatori i instruktori će svoj honorar dobiti direktno od vas, kroz vaše dobrovoljne priloge ubačene u „kasice“ s njihovim imenom, ovisno o tome koliko ste njima zadovoljni! A oni najbolji (i najzadovoljniji vašom podrškom) će nam se naravno pridružiti i sljedeće godine.

Sve detaljne informacije (uplata, registracija, smještaj itd.) možete se dobiti na: Email: [email protected]
Mob: +385 98 457 557 (Robert Semeši)
Facebook: CubOsOs
Instagram: cubos_osijek
Link za događaj: https://www.facebook.com/events/555732995759695/
 Stranica prilagođena ispisu
Na prodaju 4 šteneta f...
ŠARPLANINCI, kvalitetn...
Prelepe ženkice Francu...
Na prodaju 2 muška šte...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:63

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Fontana