s Izabrana je nova uprava Ekonomskog fakulteta u Osijeku
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Članovi Fakultetskog vijeća Ekonomskog fakulteta u Osijeku na ovotjednoj sjednici izabrali su novu, značajno pomlađenu upravu za iduće četverogodišnje razdoblje. Doc. dr. sc. Ivan Kelić novi je prodekan za nastavu, mjesto prodekanice za znanost zauzet će izv. prof. dr. sc. Marina Stanić, na poziciji prodekana za financije i organizaciju poslovanja ostaje izv. prof. dr. sc. Ivan Kristek, a za suradnju s okruženjem, međunarodnu suradnju i projekte bit će zadužena prof. dr. sc. Sunčica Oberman Peterka, koja je u prethodnom mandatu obavljala dužnost prodekanice za nastavu. Glavni cilj novoimenovanih članova uprave jest dodatno poboljšati kvalitetu studijskih programa te osnažiti internacionalno djelovanje fakulteta.

Dolaskom novih snaga na čelo cijenjene visokoobrazovne institucije, EFOS će optimistično zakoračiti u nadolazeću akademsku godinu. Preuzimanjem odgovornosti i prihvaćanjem uloga na glavnim pozicijama fakulteta, prodekani i prodekanice pristali su marljivo izvršavati svoje dužnosti koje, između ostalog, uključuju kontinuiranu brigu o dobrobiti studenata, profesionalan razvoj studijskih programa te postizanje učinkovite suradnje s različitim ustanovama i poduzećima.

Da EFOS simbolično okreće još jednu novu stranicu, potvrdio je i dekan fakulteta, prof. dr. sc. Boris Crnković, koji je ovom prigodom izjavio: „Pred novom upravom su brojni izazovi i zadaci, od preoblikovanja diplomskih studija, jačanja aktivnosti na međunarodnim akreditacijama, revidiranja poslijediplomskih specijalističkih i doktorskih studija, pa sve do jačanja veza s gospodarstvom te razvoja programa cjeloživotnog obrazovanja. Vjerujem da će znanje i iskustvo dosadašnjih članova uprave uz znanje i novu energiju novih članova uprave biti jamac ostvarenja svih planiranih ciljeva.

Budući da je jedna od ključnih vizija i misija EFOS-a omogućiti studentima jedinstvena iskustva, znanja i poznanstva, nova će uprava biti usmjerena ka boljem pozicioniranju fakulteta na međunarodnoj razini te unaprjeđenju studijskih programa. Mladi će studentske dane iskoristiti na najbolji mogući način; postat će spremni za dinamično tržište rada i gradnju uspješne karijere.Tekst i foto: Vlatka Vidić


 Stranica prilagođena ispisu
09-16-2021 07:00:09 pm :: akoide
Osječki Ekonomski fakultet ne bi smio biti mjesto na kojem se stječu sumnjivi doktorati. To jako i dugoročno kvari ugled Fakulteta i cijelog Sveučilišta.
Odgajivacnica FRANCUSK...
Dnevni najam ili iznaj...
Prodaju se čistokrvni ...
Odgajivačnica DM 4634 ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:97

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Oblaci iznad Bastiona