Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Portal najdoktor.com sedmu godinu za redom objavljuje popis najboljih liječnica i liječnika na temelju glasova njihovih čitatelja - pacijenata.

Cilj ovog izbora bio je dobiti poprilično realnu sliku o liječnicama i liječnicima u Republici Hrvatskoj iz pristiglih komentara. Liječnice i liječnici su popisani po gradovima i općinama, abecedno, unutar svake, abecedno poredane, specijalizacije, a mi smo izdvojili naj liječnike s područja Osijeka po izboru čitatelja portala najdoktor.

Najbolji alergolog je Mato Ćurić, a najbolji osječki ginekolozi su: Zoran Kasač, Zlatko Topolovec, Zoran Popović, Siniša Matković, Sabina Galić, Mirjana Rubin, Dimitrije Milojković, Andrijana Muller-Vranješ, Mićo Rosso.

Najbolji dječji kirurg je Dalibor Divković, a titulu najboljeg doktora obiteljske medicine odnijele su: Ana Birtić, Monika Jeđud, Zrinjka Dananić, Vesna Samardžić-Ilić, Valentina Hečimović, Albina Dumić.

Najbolji ortodont je Darko Pollak. Najbolji pedijatri su: Vlatka Krizmanić, Jadranka Petrović-Schneider, Jadranka Arambašić, Bojana Petrov-Križanović.

Titulu najboljeg gastroenterologa odnio je Vladimir Borzan. Najbolji stomatolozi su: Jasmina Milić-Pavlov, Vladimir Haring, Mirela Veselinović, Josip Prpić, Josip Čes, Anastazija Aščić-Tokić.Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija


 Stranica prilagođena ispisu
12-07-2020 01:53:27 pm :: akoide
Ovo su najbolji po subjektivnim kriterijima pacijenata. Nije loše. Bolje i to nego nikakvo vrednovanje. A sad bi bilo interesantno i tko su najbolji po nekakvim objektivnim kriterijima. Naime netko tko je prijazan i slatkorječiv može se plasirati puno bolje od onog koji samo šuti i radi, neovisno o stvarnim rezultatima. A vjerujem da su dobri rezultati liječenja ono prvo i najvažnije što svaki pacijent priželjkuje.
Čitao sam nedavno o jednoj stranoj bolnici, zaboravio sam joj ime, koja je samostalno uvela vrednovanje rezultata svojih medicinskih zahvata i javno ih objavljuje. Naravno njihovi rezultati su bolji od prosjeka, inače sumnjam da bi ih objavljivali. No ono što je tu zanimljivo je da su zapravo mogući objektivni pokazatelji i u tako fluidnom području kao što je liječenje.
Zapravo to je vrlo zanimljiva ideja, da se primjeni na razini cijele države.Te objektivne kriterije bi na razini države mogao kreirati i provoditi neki nezavisni tim stručnjaka. Jedna takva praksa u kratkom roku bi znatno podigla kvalitetu svih zdravstvenih usluga.
No, samo maštam, jer znam da se postojeće strukture i rukama i nogama opiru i puno benignijim promjenama, a kamo li ne ovakvom bezbožnom prijedlogu.
Bayliner Trophy T20CC ...
Nemački ovčar kvalitet...
Višegodišnje iskustvo ...
halo i kako si mi zast...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:125

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Zlatna greda