Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Tradicionalna Algebrina jesenska posebna ponuda traje do 1. studenog 2020., do kada svi koji žele usavršiti svoja znanja, pa potom i potražiti nova i bolja radna mjesta temeljena na novim kvalifikacijama, mogu upisati programe obrazovanja u Algebri uz 20 posto popusta.

Iskustva brojnih polaznika tijekom godina pokazuju kako se ulaganje u cjeloživotno obrazovanje itekako isplati, naročito ako se stječu vještine koje su danas prepoznate kao ključne na tržištu rada, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Popusti koje ovom prilikom nudi Algebra na raspolaganju su u svim gradovima diljem Hrvatske za sve programe uključene u akciju koji se provode u obliku nastave u učionici, ali i u online formatu. Nama najbliža poslovnica za edukaciju u učionici je Algebra u Osijeku na adresi Eurodom - Vukovarska 31.

Pogodnost pri upisu se odnosi i na novije programe obrazovanja u Algebri, one za UX dizajnera, Front-end developera, Back-end developera i Razvojnog programera mobilnih aplikacija na Android platformi.Programi obrazovanja koji su ovom prilikom dostupni uz popust od 20 posto uključuju i one za programera Internet aplikacija (C# i ASP.NET), specijalista za razvoj web aplikacija i baza podataka, web programere, web dizajn, sistemske i mrežne administratore, administratore baza podataka te brojne vještine vezane uz grafički i digitalni dizajn (uključujući 3D dizajn, CAD, te specijaliste za obradu digitalne fotografije i videa).

Na raspolaganju su i programi obrazovanja koji kombiniraju poslovne i digitalne vještine – poput programa Specijalist za internetsko oglašavanje te Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova – koji su tradicionalno među najtraženijim obrazovnim programima u Algebri. Činjenica da interes za ove programe ne jenjava pokazuje kako se radi o vještinama koje poslodavci traže a koje pojedinci lako mogu ponuditi i kroz samostalni rad, tzv. freelancing, tvrtkama i klijentima na tržištu.Onima koji ovom prilikom žele steći osnovne informatičke vještine na raspolaganju su, uz popust od 20 posto i programi za računalne operatere, stjecanje ECDL kvalifikacija (ECDL operater i ECDL specijalist), specijaliste poslovne informatike i računalne operatere uredskog poslovanja. Popust također vrijedi i za programe obrazovanja za knjigovodstvo (knjigovođa i samostalni knjigovođa).

Svi oni koji žele uloviti ovu sjajnu jesensku akciju trebaju požuriti što prije jer ista traje do 1. studenog! Dodatne informacije i prijave moguće su na web stranicama Algebre - Jesenska akcija u Algebri![Sponzorirani članak]


 Stranica prilagođena ispisu

Profesionalni majstori...
"Astrolozi sa znanjem ...
Na prodaju štenad fran...
Izvorna govornica stru...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:125

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Kino Urania