Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Nakon određenog vremena zabrane okupljanja u zatvorenim prostorima, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek od danas ponovno je započela rad s korisnicima.

Za sve korisnike otvoreni su Posudbeni odjel za odrasle i Odjel za rad s djecom i mladima u Gornjem gradu na lokaciji Europske avenije 24. Ogranci Knjižnice su do daljnjeg zatvoreni za korisnike, kao i čitaonice (Studijska čitaonica, Austrijska čitaonica i čitaonica dnevnog tiska).

Knjižnica je otvorena za korisnike od ponedjeljka do petka od 8.00 do 19.30 sati. Knjižnica do daljnjeg neće raditi subotom. U vremenu od 13.00 do 13.30 Knjižnica se zatvara za korisnike zbog provođenja dezinfekcije posudbenih odjela.

Zakasnina se neće obračunavati za razdoblje od 16. ožujka do 11. svibnja 2020. Za razdoblje do 16. ožujka 2020. kao i nakon 11. svibnja 2020. zakasnina će biti obračunata. Obnova zaduženja neće se obavljati do 11. svibnja 2020.

Slobodni pristup građi u fondu posudbenih odjela Knjižnice do daljnjeg se ograničava. Građani se mole da se služe uslugama pretraživanja online baze GISKO-a (i to naslove kojima je status dostupan GORNJI GRAD odrasli i GORNJI GRAD dječji) te unaprijed pripreme popis željenih naslova, a pruža se i mogućnost pripreme željenih naslova putem e-maila: posudba[at]gskos[dot]hr

Vraćenu knjižničnu građu zbog dezinfekcije nije moguće posuditi drugom korisniku 72 sata od povrata.

Fotokopiranje knjižnične građe može se naručiti putem e-mail adrese citaonica[t]gskos[dot]hr. Fotokopije se preuzimaju na Posudbenom odjelu za odrasle.

U prostoru Knjižnice mogu biti samo dva korisnika istovremeno. Mole se korisnici da se pridržavaju propisanog razmaka te koriste dezinfekcijska sredstva postavljena na ulazu u Knjižnicu. Kako bi se održali najviši higijenski standardi i socijalna distanca, mole se korisnici za što kraće zadržavanje u prostoru Knjižnice te pridržavanje i svih ostalih mjera.

Sve informacije o radu Knjižnice bit će objavljene na službenoj stranici Knjižnice i društvenim mrežama te će se redovno ažurirati u slučaju promjene.Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivana Mandić/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu

D grad 1 vlasnik 2007,...
Kvalitetne poduke iz ...
Provjerite što Vam zvi...
Iznajmljujem garsonjer...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:113

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Kroz crveno