Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek na svojim je službenim stranicama objavio javni poziv za dostavu ponuda za izradu Strategije osječkog sporta 2020. -2030.

Podsjetimo, Gradsko vijeće je usvajanjem Programa javnih potreba u sportu na području Grada Osijeka za 2020. na sjednici održanoj 29. studenog 2019. usvojilo i prijedlog izrade Strategije s planiranim pripadajućim iznosom za njegovu realizaciju.

Strategija osječkog sporta 2020. -2030. je dokument kojim se određuju ciljevi i zadaće razvoja sporta, aktivnosti potrebne za provedbu tih ciljeva te određuju rokovi, nositelji i mjere kontrole njegove provedbe. Strategija obuhvaća sva zakonom propisana područja za koja se osiguravaju sredstva iz proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave:

1. poticanje i promicanje sporta,
2. provođenje sportskih aktivnosti djece, mladeži i studenata,
3. djelovanje sportskih udruga, sportskih zajednica i saveza,
4. sportska priprema, domaća i međunarodna natjecanja te opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša,
5. zapošljavanje osoba za obavljanje stručnih poslova u sportu,
6. sportsko-rekreacijske aktivnosti građana,
7. sportske aktivnosti osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom,
8. planiranje, gradnja, održavanje i korištenje sportskih građevina značajnih za jedinicu lokalne i područne (regionalne) samouprave i Grada Zagreba,
9. provođenje i financiranje znanstvenih i razvojnih projekata elaborata i studija u funkciji razvoja sporta.

Od Ponuditelja se traži da pruži analizu trenutačnog stanja, prikupi i analizira trenutne pokazatelje te precizno i utemeljeno odredi aktualno stanje sporta u Osijeku. Također, Ponuditelj mora jasno i precizno odrediti buduće stanje koje se može postići u zadanom vremenu i uz angažiranje raspoloživih resursa do 2030. godine te izraditi strateški program razvoja koji će sadržavati: potrebne mjere, aktivnosti i načine djelovanja, rokove, provedbe, praćenja i kontrolu provođenje strateških ciljeva uz primjenu objektivnih indikatora, te vrednovanje postignuća u pojedinim vremenskim razdobljima.

Postupak izrade Strategije Ponuditelj treba provesti u suradnji sa zainteresiranom javnošću i uz sudjelovanje ključnih dionika osječkog sporta, posebno Zajednice sportskih udruga grada Osijeka i Sportskih objekata d.o.o. i ostalih relevantnih dionika sustava sporta na području grada Osijeka, te u stručni tim uključiti i stručne osobe naručitelja - Grada, koje će aktivno i punopravno sudjelovati u izradi Strategije.

Procijenjena vrijednost nabave je 199.000 kuna bez PDV-a, rok za izradu Strategije je 1. rujna 2020., potom slijedi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću (30 dana), a dovršetak Strategije planiran je najkasnije za 31. listopada 2020.

Ponude se dostavljaju poštom na adresu Grad Osijek, Kuhačeva 9, 31000 Osijek, Upravni odjel za financije i nabavu, uz naznaku „Ponuda, ne otvaraj“ ili e-mailom na adresu nabava[at]osijek[dot]hr. Ponude se zaprimaju do 13. ožujka 2020 do 9 sati.

Više informacija i sve potrebne obrasce možete pronaći na stranicama Grada.Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija


 Stranica prilagođena ispisu

Macici cistockrvni SVE...
Doberman štenci oštenj...
Bayliner 160OB dužina ...
Za sve informacije obr...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:179

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Trg Ante Starčevića