Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječki športski savez gluhih, u petak je održao uvodnu konferenciju projekta „Tumač / prevoditelj za osobe oštećena sluha OBŽ“, UP.02.2.2.09.0008. Konferencija je održana u prostoru Saveza u Osijeku. Na konferenciji su sudjelovali predstavnici javnih institucija (CZSS, Grad Osijek, Županija Osječko-baranjska, HZZ, itd.), predstavnici suradničkih organizacija civilnog društva i medijskih kuća, te korisnici kojima su predstavljene sve pojedinosti i prednosti ovoga projekta.

Predstavili su ih Ljiljana Brkić, predsjednica Osječkog športskog saveza gluhih; Josip Brozović kao vanjski upravitelj projekta, Dragana Panić, koordinatorica projekta, te Nikolina Jureković, voditeljica promocije projekta.

„Tumač / prevoditelj za osobe oštećena sluha OBŽ“, UP.02.2.2.09.0008, je projekt odobren kroz natječaj Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 704.512,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

Cilj projekta je osigurati komunikacijskog posrednika za 15 gluhih osoba na području Osječko-baranjske županije kako bi došlo do veće socijalne uključenosti i podizanja kvalitete života osoba oštećena sluha, a samim time i do njihove veće aktivacije u društvenim i športskim aktivnostima.

Smatramo da će predloženi projekt u velikoj mjeri pridonijeti borbi protiv socijalne isključenosti osoba oštećena sluha na našem području i poslužiti kao primjer kako prilagoditi i razvijati socijalne usluga prema specifičnim potrebama osoba s invaliditetom.

Sigurni smo kako ćemo ovim projektom podići kvalitetu života osoba s oštećenim sluhom na području naše županije i kako će se provedba ovog projekta pokazati uspješnom i korisnom!

Tekst i foto: Osječki športski savez klubova OŠSG


 Stranica prilagođena ispisu
U Zagrebu, 24. svibanj...
Izmjenjujem dvosoban s...
Odgajivacnica Von Haus...
halo i kako si mi zast...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:169

Registrirani online (2): !Klick, PreacheR


Objektiv031

Kopački rit