Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Početak je mjeseca, velike su gužve i čekanje na šalteru osječkog Studentskog servisa. Uobičajena slika jednog radnog dana u STUC-u koja, ipak, odlazi u povijest.

Naime, početkom ožujka Studentski servis pokrenuo je web servis koji studentima omogućuje izdavanje, odnosno preuzimanje ugovora bez dolaska u Studentski servis, tijekom radnog vremena, izvan radnog vremena, vikendom, blagdanom ili noću.

Postupak izdavanja vrlo je jednostavan. Kliknite na link (logiranje/prijava studenata preko AAI@EduHr elektroničkog identiteta) i pratite naputke. Po unosu svih potrebnih podataka dobijete prikaz ugovora u .pdf formatu u tri identična primjerka koje morate isprintati, a dalje postupate kao da ste Ugovore podigli na šalteru Studentskog servisa. Ugovori se ne moraju printati u boji!

Prije nego što samostalno izdaju Ugovor, studenti trebaju provjeriti s poslodavcem da li prihvaća takvu vrstu Ugovora. Ugovor mogu samostalno izdati članovi koji imaju valjanu x-icu.

Svaki Ugovor ima svoj pripadajući broj. Ugovor kojeg studenti samostalno izdaju putem web servisa mogu pod izdanim brojem iskoristiti samo jedanput (za/kroz jedan mjesec rada, a ne više puta).

Ugovor izdan putem web servisa ne smatra se elektroničkim ugovorom prema Zakonu o obavljanju studentskih poslova čl.11., st.5.

Postupak izdavanja Ugovora:
1. Student unosi tražene podatke i izdaje Ugovor, ispisuje 3 primjerka obrasca Ugovora i predaje ih poslodavcu.
2. Nakon odrađenog posla poslodavac kompletno popunjava sve primjerke Ugovora, potpisuje i ovjerava pečatom.
3. Student potpisuje sve primjerke Ugovora.
4. Ugovore je potrebno dostaviti na obračun u Studentski centar u Osijeku ili u Virovitici. Poslodavac može samostalno obračunati Ugovor i kreirati ponudu po kojoj može izvršiti plaćanje, ali je tada obvezan originale Ugovora dostaviti u Studentski centar U Osijeku ili u Virovitici.
5. Studentski centar izrađuje račun kojeg dostavlja poslodavcu
6. Poslodavac plaća račun u cijelosti.
7. Studentski centar vrši isplatu (zaradu studenta) na njegov osobni žiro račun.

Tekst: Osijek031.com
Foto: Ilustracija


 Stranica prilagođena ispisu
Prodajem uredno zemlji...
NAJPRODAVANIJI - NAJJE...
Vila Petra banja Vruj...
Pošaljite nam e-mail i...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:159

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Kroz Aveniju

Propustili ste? Pogledajte!