Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U Gospodarskoj zoni Antunovac kamen temeljac za izgradnju Poduzetničkog inkubatora i akceleratora položili su pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić te načelnik Općine Antunovac Davor Tubanjski sa suradnicima.

Projekt Poduzetničkog inkubatora i akceleratora odobren je u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”. Nositelj projekta je Općina Antunovac, a partner na projektu je Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. Ukupna vrijednost projekta je 21,5 milijuna kuna od čega su bespovratna EU sredstva 19,7 milijuna kuna, odnosno 93,4% ukupnog iznosa.

Cilj ovog projekta je izgradnja poduzetničkog inkubatora i akceleratora za podršku razvoju poduzetništva na području Općine Antunovac i Osječko-baranjske županije kao i stvaranje mreže partnera i suradnika poduzetničkih potpornih agencija, znanstveno-obrazovne ustanove i ostalih potpornih institucija poduzetništvu.

PIA Antunovac veličine je 3200 kvadratnih metara, imat će 35 prostorno-funkcionalnih sredina te je planiran i smještaj dvije poduzetničke potporne institucije koje će generirati nove mlade poduzetnike početnike i pomagati u razvoju već postojećih poduzetnika. PIA će pružati usluge najma poslovnog prostora i ostalih usluga PPI za 21 malog ili srednjeg poduzetnika koji posluju duže od 3 godine kao i za 12 novoosnovanih poduzetnika. Pružanje usluga uključuje usluge novih tehnologija, inovativne usluge virtualnog asistenta i inkubatora poslovnih ideja te aditivne tehnologije 3D printera, sve s ciljem promocije poduzetništva, ali i inkubatora i akceleratora.

Projektom predviđeni završetak radova na Poduzetničkom inkubatoru i akceleratoru u Antunovcu je u kolovozu 2019. godine, no sudeći prema radovima koji su već započeli, može se očekivati i ranije.

Tekst: Osijek031.com
Foto: OBZ.hr


 Stranica prilagođena ispisu
07-08-2018 06:51:52 pm :: akoide
Najbolja potpora poduzetnicima bi bila eliminacija kojekakvih parazita koji se pojavljuju kod pokretanja posla kao i kod daljnjeg poslovanja. No pošto su ti paraziti u izravnoj sprezi sa vlasti, nije za očekivati da će se to dogoditi.

Na prodaju prelepi šte...
★☆★ ...
Rastavljena, vrlo njeg...
Prodajem štence Boston...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:71

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Oblaci iznad grada