Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Društvo "Državne nekretnine d.o.o." objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora u Gradu Osijeku.

Radi se o ukupno 25 poslovnih prostora u Osijeku te jednom u Vinkovcima. Ponuđene cijene zakupa kreću se od 290 kuna mjesečno za objekt u Ružinoj ulici (14 m2) do 10.400 kuna za objekt od gotovo 150 m2 u Županijskoj ulici. Na ponuđeni neto iznos mjesečne zakupnine obračunava se PDV.

Prostori se daju u zakup za obavljanje različitih djelatnosti kao što su uredska ili trgovačka djelatnost, skladištenje, za potrebe različitih udruga i umjetničkih radionica, obrt i proizvodne djelatnosti, financijska, kladionice i igre na sreću itd.

Poslovni prostor se daje u zakup u viđenom stanju. Vrijeme i datum pregleda zakazani su od 14. do 21. svibnja.

Ugovor o zakupu poslovnog prostora sklopit će se s ponuditeljem koji uz ispunjenje ostalih uvjeta iz natječaja ponudi najviši iznos zakupnine na rok od pet godina.

Pisane ponude za zakup s potrebnim prilozima podnose se u utvrđenom roku neposredno u pisarnici ili preporučenom pošiljkom društvu državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb, u zatvorenoj omotnici s naznakom:

Natječaj za zakup poslovnih prostora broj 1/18” - redni broj prostora (upisati redni broj prostora za koji se daje ponuda) i upozorenjem koje je potrebno napisati na obje strane omotnice: “NE OTVARATI do 28. svibnja 2018. godine do 13:00 sati”.

Rok za podnošenje ponuda je 28. svibnja 2018. godine do 12:00 sati.

Sve dodatne informacije, uključujući tabelarni prikaz ponuđenih poslovnih prostora, možete pronaći dolje u tekstu ili na web stranici Državnih nekretnina.Tekst: Osijek031.com
Foto: Daniel Antunović, Elena Sunček/Foto-arhiv031


 Stranica prilagođena ispisu

Prodaje se potpuno ure...
Jednosoban stan: Brač,...
Štenci mini jorkširsko...
Na prodaju zdrebe star...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:77

Registrirani online (1): Redakcija 031


Objektiv031

Svjetla zgrada

Propustili ste? Pogledajte!