Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Osijek održana je početna konferencija na kojoj je predstavljen projekt Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac.

Projekt Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac ukupne je vrijednosti 21,5 milijuna kuna, a sufinanciran je bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, čija odobrena bespovratna sredstva iznose 19,7 milijuna kuna.

Projekt će trajati do 07. kolovoza 2019. godine, nositelj projekta je Općina Antunovac, partner Agencija za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. za održivi gospodarski i ruralni razvoj i poticanje poduzetništva sa šest suradničkih organizacija - Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet, Hrvatska gospodarska komora Osijek, Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o., Regionalna razvojna agencija Slavonije i baranje d.o.o., Woman in Adria i Matić savjetovanje.

Svrha projekta je u Gospodarskoj zoni Antunovac izgraditi infrastrukturu poduzetničkog inkubatora i akceleratora za pružanje stručnih usluga inovativnom poduzetništvu i usluge u predinkubacijskoj i akceleracijskoj fazi poslovanja koje mogu odgovoriti na razvojne potrebe malih i srednjih poduzetnika.

U objektu površine 3.179 četvornih metara nalazit će se ukupno 34 ureda, dva proizvodna prostora, konferencijska dvorana i dva Co-working prostora. U inkubatoru će mali i srednji te poduzetnici početnici moći jeftinije i jednostavnije realizirati svoje poduzetničke ideje.

Ovo je najvredniji projekt Općine Antunovac. Nadam se da će kapaciteti biti popunjeni jer mladim poduzetnicima otvaramo mogućnost da dobiju prostor, uslugu te poticaj za daljnji razvoj“ istaknuo je na konferenciji načelnik općine Davor Tubanjski, izražavajući zadovoljstvo što se inkubator i akcelerator financiraju novcem EU fondova, uz vrlo mala ulaganja općine te nadu da će ovaj projekt povući mnogo manjih projekata, novootvorenih radnih mjesta i jače gospodarske aktivnosti u općini.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Općina Antunovac


 Stranica prilagođena ispisu




Na otoku Korculi u mal...
Rad od kuće Tražite l...
Prelepi stenci malteze...
Atraktivna i novo uređ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:101

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Puteljak