Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U 2017. godini Grad Osijek je započeo novi obrazovni projekt „Centar izvrsnosti“ za darovite učenike koji pohađaju osnovne škole na području grada u kojem će se poticati takve učenike na izražavanje i razvijanje svoje darovitosti iz društvenih i prirodnih predmeta.

Centar izvrsnosti organiziran je u više osnovnih škola u raznim dijelovima grada kako bi bio dostupan učenicima svih osnovnih škola grada. To su: OŠ Vladimir Becić, OŠ Svete Ane, OŠ Franjo Krežma, OŠ Tin Ujević, OŠ Retfala, OŠ Mladost, OŠ Antun Mihanović i OŠ Jagoda Truhelka.

Projekt Centar izvrsnosti Osijek izradio je i vodi peteročlani projektni tim sa psihologom Željkom Račkim kao koordinatorom projekta i psihologinjom Željkom Knežević-Šubić kao članicom. Projekt od školske 2017./18. godine donosi besplatne izvannastavne i izvanškolske obrazovne aktivnosti u području znanosti i umjetnosti za darovite osječke učenike 5.–8. razreda osnovne škole u cilju razvoja i njegovanja učeničkih kreativnih ponašanja i izvrsnosti.

Iz gradskog su proračuna za projekt izdvojena sredstva koja su usmjerena u odgojno-obrazovni rad učitelja s darovitim učenicima, u edukacije učitelja, u nabavku opreme i materijala za cjelogodišnji rad učitelja s učenicima, kao i pripremu autorskih obogaćenih nastavnih sadržaja. Petina je projektnih sredstava usmjerena u nabavku potrebnih psihodijagnostičkih mjernih instrumenata za sve osječke osnovne škole s uposlenim psihologom za potrebe identifikacije i savjetovanja učenika.

Gradska uprava raspisala je javni natječaj za nabavu opreme i potrošnog materijala za potrebe Centra. Procijenjena vrijednost nabave je 172.000 kuna bez PDV-a, a svi zainteresirani ponude mogu dostaviti na e-mail: nabava[at]osijek[dot]hr ili poštom na adresu: Grad Osijek, Odsjek za nabavu, Kuhačeva 9, 31000 Osijek. Rok za dostavu ponuda, bez obzira na način dostave, je 18. listopada 2017. do 09:00 sati.

Natječajnu dokumentaciju i troškovnik možete pronaći dolje u tekstu.
Tekst: Osijek031.com
Foto: Radio Osijek/Arhiv


 Stranica prilagođena ispisu
Predstavljamo tipicn...
Na prodaju vrhunska st...
Bullmastiff musko sten...
na području Slavonije ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:50

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Puteljak