Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad Osijek ovih je dana raspisao javni poziv za dostavu ponuda za izradu projektne dokumentacije za izgradnju reciklažnog dvorišta Gornji grad i reciklažnog dvorišta Retfala.

Predmet nabave su usluge izrade projektne dokumentacije za izgradnju reciklažnog dvorišta Gornji grad i reciklažnog dvorišta Retfala, pri čemu je potrebno izraditi slijedeće:
- geodetski projekt/elaborat i glavni projekt s troškovnikom radova za građenje reciklažnog dvorišta Gornji grad na k.č.br. 9533/7 k.o. Osijek,
- geodetski projekt/elaborat i glavni projekt s troškovnikom radova za građenje reciklažnog dvorišta Retfala na k.č.br. 9161/3 k.o. Osijek.

Sastavni dio svih projekata pojedinih struka je i troškovnik radova i opreme, kao i podaci za obračun vodnog i komunalnog doprinosa te svi drugi sadržaji koje projektant smatra važnima za uspješnu realizaciju projekta – ishođenje Uporabne dozvole nakon izgradnje objekta i potvrde o upisu u Očevidnik reciklažnih dvorišta.

Procijenjena vrijednost nabave iznosi 70.000,00 kuna bez PDV-a. Rok isporuke predmeta nabave je 45 dana od dana potpisa ugovora, a usluga će se smatrati izvršenom po ishođenju pravomoćne građevinske dozvole nakon čega projekt postaje vlasništvo Naručitelja.

Ponuda se dostavlja na e-mail: nabava[at]osijek[dot]hr ili poštom na adresu Grad Osijek, Odsjek za nabavu, Kuhačeva 9, Osijek. Ukoliko se ponuda dostavlja putem e-pošte mora biti potpisana, ovjerena te skenirana. Svi eventualni traženi prilozi moraju biti skenirani.

Ponude moraju biti dostavljene bez obzira na način dostave, putem urudžbenog zapisnika Grada Osijeka, do 11. listopada 2017. do 09:00 sati.

Javni poziv sa svim informacijama možete pronaći dolje u tekstu.Tekst: Osijek031.com
Foto: Gemi031, Radio Osijek


 Stranica prilagođena ispisu
Na prodaju kuja Engles...
Vidoviti Emanuel, tali...
★☆★ ...
Enzo, crni DOBERMAN 3...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:103

Registrirani online (): Nitko


Objektiv031

Sad će jesen