Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U petak, 10. veljače 2017. održan je početni partnerski sastanak u okviru projekta ''U čem' je problem?'' u prostorijama PRONI Centra za socijalno podučavanje u Osijeku s početkom u 11 sati. Svrha sastanka bila je pružiti korisne informacije i utvrditi detalje projekta radi što uspješnije provedbe aktivnosti projekta „U čem' je problem?“.

Uz predstavnike nositelja projekta – Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Sisak, na sastanku su sudjelovali predstavnici partnera s područja Osječko – baranjske i Vukovarsko – srijemske županije, a to su predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Regionalnog ureda Osijek i Područnog ureda Vukovar, predstavnici Vukovarsko - srijemske županije te PRONI ureda Vukovar i Osijek. Na sastanku su također sudjelovali predstavnici PRONI ureda iz Siska te predstavnik suradnika u projektu Osječko - baranjske županije. Podršku provedbi projektu daju i partneri Sisačko – moslavačka županija i Agencija lokalne demokracije Sisak.

Nakon uvodnog pozdrava direktorice PRONI Centra za socijalno podučavanje gđe. Vuković-Čović, voditeljica projekta gđa. Tominović iz Odjela za provođenje projekata HZZ Područnog ureda Sisak, kronološki je predstavila sve aktivnosti projekta.

Razgovaralo se o metodama dijaloga s mladim sudionicima te financijskom upravljanju projekta. U tijeku je prikupljanje prijava mladih osoba u dobi od 15 – 29 godina za sudjelovanje u projektu, a 23. veljače će se u Sisku održati izobrazba o upravljanju procesima razvoja politika za mlade za donositelje odluka. Nakon toga, započinje dijalog mladih osoba i donositelja odluka kroz planirane sastanke tijekom kojih će mlade osobe imati priliku reći s kojim izazovima se susreću na tržištu rada i u svakodnevnom životu te razgovarati o mogućim rješenjima.

Projekt ”U čem' je problem?” provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak kroz program ERASMUS+, Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike, od 1. veljače 2017. do 31. siječnja 2018. godine. Vrijednost projekta ''U čem' je problem?'' je 10.920,00 €, u potpunosti financiran sredstvima Europske unije.

Tekst: Zdenka Radić/Regionalni info-centar za mlade Osijek


 Stranica prilagođena ispisu
Odgajivačnica Eng...
Dnevni najam ili iznaj...
Gospoda iz zemlje i in...
Na prodaju stenci rase...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:148

Registrirani online (1): Redakcija 031


Objektiv031

Oblaci

Propustili ste? Pogledajte!