Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 22. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
GPP: Do 24. svib...
čet 23. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
GPP: Do 24. svib...
pet 24. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
GPP: Do 24. svib...
sub 25. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Čepin: Natjecanj...
ned 26. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
53. Zmajevi nad ...
pon 27. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O namaiMOS2023. - Informiranje mladih Osijeka od 23. do 27. listopada 2023. donosi radionice i predavanja za mlade na različite teme (mentalno zdravlje, socijalne vještine, održivi razvoj, zapošljavanje, mobilnost, prehrana)

Najavljujemo motivacijsko predavanje za mlade poznatog sociologa te pisca i aktivista Brune Šimleše. Predavanje pod nazivom "Stres, stres, stres...Kako se bolje nositi s njim?" Bruno će održati u utorak, 24. listopada od 16 do 17 sati u Društvenom ateljeu (Županijska ulica 11).

Broj sudionika je ograničen pa je potrebno prijaviti se putem online prijavnice. Ovo predavanje otvoreno je i za roditelje mladih te profesore.


U digitalnom dobu, online svijet je naša svakodnevica. Ali, kako da budemo cool, a opet ostanemo odgovorni i razboriti? Na radionici upravo na temu "Socijalne vještine u online svijetu" raspravljat ćemo o prevenciji cyberbullyinga gdje ćete otkriti kako da se zaštitimo, ali i kako da zaštitimo druge od online zlostavljanja. Radionica će se održati u ponedjeljak 23. listopada s početkom u 18 sati u Info-centru za mlade Osijek. Za one koji žele sudjelovati potrebno je prijaviti se putem online prijavnice.


Koja je povezanost prehrane i mentalnog zdravlja? Ako ti je ova tema zanimljiva imamo dobru vijest. Radionicu pod nazivom "Utječe li prehrana na moje mentalno zdravlje?" u srijedu 25. listopada od 11:00 do 12:30 sati u Info-centru za mlade Osijek održat će nutricionistica Ivana Sović. Dođi na ovu interaktivnu radionicu kako bismo pokušali raspetljati dio ove kompleksne priče.

Dođi na ovu radionicu kako bi dobio/la praktične smjernice pravilne prehrane.
Dođi na ovu radionicu po recept za međuobrok koje je jednostavno pripremiti.
Za sudjelovanje je potrebno ispuniti onlinu prijavnicu.

Traženje posla zahtijeva vrijeme, trud, strpljenje i proaktivnost. Ipak, postoje načini da se stvar ubrza. Također danas više nije dovoljno samo napisati dobar životopis. Treba znati i zainteresirati potencijalnog poslodavca. Kako bismo odgovorili na neka od ovih pitanja organiziramo predavanje na temu "5 koraka kako uspješno pronaći posao". Predavanje će se održati u srijedu 25. listopada s početkom u 17:00 sati u Info-centru za mlade Osijek a održat će ga Sarah Trajković, karijerna savjetnica.
Za sudjelovanje je također potrebno ispuniti online prijavnicu.


Što znači "živjeti održivo"? Je li to moguće postići? Kako je nastajala ideja održivosti kroz povijest čovječanstva? Kako biti održiv u današnjem svijetu i vremenu? Koji su primjeri dobre prakse održivog razvoja? Odgovore na ova i srodna pitanja potražite na interaktivnom predavanju i radionici "Održi SE" koje će se održati u četvrtak 26. listopada s početkom u 18:00 u Info-centru za mlade Osijek, a održat će ju Srđan Ferenčak, prof., učitelj u Waldorfskoj školi u Osijeku u okviru projekta Za sudjelovanje je potrebno ispuniti online prijavnicu.


Danas mladi imaju različite prilike za mobilnost odnosno prilike za putovanje diljem Europe. Postoje razni programi u koje se mladi između 15 i 30 godina mogu uključiti no velik broj mladih nije dovoljno informiran o njima. Kako bismo na zabavan način približili mladima ove prilike organiziramo pub kviz “Put pod noge” koji će se održati u petak 27. listopada od 19:30 do 21:00 sat u caffe baru IN. Ovu aktivnost PRONI Centar provodi kao Eurodesk multiplikator. Za sudjelovanje je potrebno ispuniti online prijavnicu.


Za dodatne informacije možete se obratiti na mail [email protected] te na Instagram stranicu Info-centra za mlade Osijek

Projekt iMOS2023.- Informiranje mladih Osijeka provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje uz financijsku podršku grada Osijeka.


 Stranica prilagođena ispisu