Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 22. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
GPP: Do 24. svib...
čet 23. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
GPP: Do 24. svib...
pet 24. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
GPP: Do 24. svib...
sub 25. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Čepin: Natjecanj...
ned 26. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
53. Zmajevi nad ...
pon 27. 05. 2024.
Dani Kineziološk...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba p...
GISKO: Izložba r...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O namaKada bi postojao jednostavan način za oslobađanje stresa koji mogu primiti svi uključujući i djecu da li bi ga koristili? Dobra vijest je da taj način postoji i zove se Access Bars tretman.

Radionica za certificiranog Access Bars® praktičarke je live u Osijeku, centar, 16. rujna 2023. od 09:00 do 17:00 sati. Prijave na mail: [email protected].

Nauči kako postići opušteno stanje aktivirajući nježnim dodirom 32 točke na glavi tijekom 45-60 minuta. Ova tehnika se zove Access Bars® i uči se na jednodnevnoj edukaciji i nema preduvjeta. Pomogni sebi, svojoj obitelji i klijentima. Tretman mogu primiti svi - odrasli i djeca, nema kontraindikacija, može samo pomoći. Tretman se radi aktiviranjem Bars točki nježnim dodirom na glavi tijekom 45-60 minuta za djecu je dovoljno 15-30 min.

Acesss Bars® tretman čisti tvoje negativne misli, osjećaje, emocije i uvjerenja na ugodan način. To je jednostavna i moćna tehnika za poboljšanje energetskog protoka u tijelu i za otvaranje ka većim mogućnostima u životu. Access Bars tretman postoji skoro 30 godina i koristi se u preko 175 zemalja svijeta. Gary Douglas iz Amerike je osnivač Acces Consciousnessa – Pristupa svjesnosti.

Što je Access BARS?
Access BARS je tretman kojeg mogu primiti apsolutno svi uključujući i djecu (njima je dovoljno 15 do 30 min) koja izvrsno reagiraju na ovaj tretman.

Access Bars® su 32 točke na glavi u koje smo pohranili misli, ideje, vjerovanja, osjećaje i stavove koje smo smatrali važnim.
Pokretanjem Barsa raspršuje se elektromagnetski naboj polariteta pohranjen u našoj glavi. Tijekom tretmana se umiruju moždani valovi i doslovno se briše sve što nam više ne treba. Bars tretman možete raditi i sami sebi te ga koristiti za svakodnevno olakšanje u svim područjima svog života.

Marizu možete pratiti na društvenim mrežama:
Instagram: mariza_butorac
Facebook: Body&Soul / Mariza Butorac edukacije

Koji su benefiti Access BARS metode?
- otpušta stresa iz uma i tijela
- AB može promijeniti vaša dugogodišnja ograničavajuća uvjerenja
- pružit će više lakoće vašem umu i tijelu
- poboljšava san
- čisti neprekidan tijek vaših negativnih misli
- dovodi do olakšanja u raznim aspektima života
- pozitivno utječe na kvalitetu vašeg zdravlja
- poboljšava koncentraciju
- unosi više entuzijazama i radosti u vaš život
- poboljšava razinu vaše energije
- može pomoći i kod Adhd i autističnog poremećaja

Ulog za Access BARS® edukaciju s internacionalnim certifikatom iznosi 300 eura za zemlje koje plaćaju 80% pune cijene odnosno za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu, Srbiju.

Raspored svih edukacija iz Pristupa svjesnosti s Marizom Butorac u Osijeku:

Subota, 16. rujna 2023.
09:00 - 17:00 sati - Access BARS® edukacija – otpusti stres i kreiraj svoj život s lakoćom

17:30 - 20:30 sati - Access Body BMM Biomimetička mimikrija + poklon 90% moždanog kapaciteta i funkcije – tjelesni energetski proces s kojim mičemo sve što smo iskopirali od drugih ljudi i vraćamo se sebi.

Nedjelja, 17. rujna 2023.
09:30 - 16:30 sati - Access Energetski Facelift® – ljepota, obnavljanje i regeneriranje tijela i lica.

Energetski Facelift® edukacija s certifikatom Pomladi se na prirodan način.
Na edukaciji se uči na koji način možemo pokrenuti čak 33 tjelesna procesa koja našem tijelu, biću i licu daruje više svježine, energije i vitalnosti. To je proces polaganja ruku te se pokreće energija ispod naših dlanova. Radi se na licu i dekolteu nježnim dodirom. Može donijeti promjenu na staničnoj razini i pomoći da se vratimo u prirodno stanje pomlađivanja i obnavljanja. Ovaj snažni tretman neprestano doprinosi vašem tijelu, čineći da se ono osjeća zdravo i pomlađeno, izvana i iznutra. Tretman Energetskog Facelifta® možete raditi sebi i drugima. Ulog u ovu edukaciju iznosi 380 eura.

Mariza Butorac mag.oec., certificirana je internacionalna edukatorica za Access Bars® BF, Access Body® procese BPF i Energetski Facelift® AFF. Autorica je 3 mjesečnog Online programa Otpusti stres koji možete pratiti iz udobnosti vašeg doma. Kontakt broj: 0989799240

Mariza je također praktičarka ovih tehnika: Shamballa by Ilona majstorski stupanj, Thetahealing DNK1 & DNK 2 i Thetahealing Kopaj dublje, Transcendentalna meditacija.


[Sponzorirani članak]


 Stranica prilagođena ispisu