s Društvo "Naša djeca" Osijek: Dječji tjedan [2021.] [program]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 04. 12. 2021.
Udruga Kreaktiva...
Advent u Belišću...
Advent u Orahovi...
Advent u Valpovu...
Plesni klub &quo...
ned 05. 12. 2021.
Mađarsko kulturn...
Advent u Belišću...
Advent u Orahovi...
Advent u Valpovu...
Plesni klub &quo...
pon 06. 12. 2021.
GISKO: Izložba r...
Advent u Belišću...
Advent u Orahovi...
Advent u Valpovu...
Plesni klub &quo...
uto 07. 12. 2021.
GISKO: Izložba r...
Advent u Belišću...
Advent u Orahovi...
Advent u Valpovu...
Plesni klub &quo...
sri 08. 12. 2021.
GISKO: Izložba r...
Advent u Belišću...
Advent u Orahovi...
Advent u Valpovu...
Plesni klub &quo...
čet 09. 12. 2021.
GISKO: Izložba r...
Advent u Belišću...
Advent u Orahovi...
Advent u Valpovu...
Plesni klub &quo...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dječji tjedan u organizaciji Društva "Naša djeca" grada Osijeka obilježit će se od ponedjeljka, 4. do subote, 9. listopada 2021.

[Program]

Ponedjeljak, 4. listopada 2021.
14:00 sati - Društvo "Naša djeca" grada Osijeka otvara Dječji tjedan za cijelu Hrvatsku u Glini u sklopu donacijske akcije "Neka rane postanu samo ožiljci u organizaciji Saveza DND- a Hrvatske. Mira Sekereš i Jasna Komendanović vode radionice "Skuhane priče". Ići će i online uživo preko fb stranice Dnd-a.
17:30 sati - livadica kod Bijele lađe, otvorenje Dječjeg tjedna u Osijeku , nastupa PS Shine s voditeljicom Suzanom Žuljević. O programu aktivnosti i o obilježavanju 70. rođendana Društva govore voditeljica Dječjeg gradskog vijeća Tamara Čer, dječja gradonačelnica i vijećnici.

Utorak, 5. listopada 2021.
10:30 sati - radionica u Petrinji (Skuhane priče, Mira Sekereš i Jasna Komendanović, online uživo na fb stranici Dnd-a).
18.00 sati - online kuhanje iz Zagreba "Za prste polizati" , Savez Dnd- a.
19.30. i u 20.30 sati - Esseker, PS Shine, radionice "Ne daj se upecati" , program prevencije ovisnosti djece i mladih. Voditeljice Karla Mitrović i Patricija Istoković.

Srijeda, 6. listopada 2021.
17.15 sati - Esseker, PS Shine, "Bajke pod baldahinom" čitanje priča i bajki iz knjige " Bajkaonicom po svijetu", čita Jasna Komendanović.
18:00 sati - " Skuhane priče " interaktivna radionica stvaranja priče, radionicu vode Jasna Komendanović i Mira Sekereš.

Četvrtak, 7. listopada 2021.
10:00 sati - flash bomb na osječkoj Zelenoj tržnici u okviru obilježavanja Međunarodne godine voća i povrća i 70. rođendana Dnd-a. Plešu djevojčice iz PS Shine, razgovore s umirovljenicima snimaju vijećnici DGV, uživo online javljanje i video snimak za međugeneracijski projekt " Treći, a prvi".
18.30 sati - Esseker, PS Shine, u okviru projekta "Ista priča, drugi jezik" gost nam je Guo Mei Sun Ćosić iz Kine.

Petak, 8. listopada 2021.
16.30 sati - slatka radionica " Za prste polizati" u prostoru Udruge Slama u Tvrđi nas ugošćuje Nikola Faller. Kuha se pekmez od jabuka i peče se kolač od jabuka. Voditeljice su Tamara Čer i Jasna Komendanović.
17:00 sati - dok se kuha i peče vani na livadici Viktorija Sekereš vodi radionice "Skočikreda" i " Gume" za poticanje aktivnosti na otvorenom i na zraku.

Subota, 9. listopada 2021.
9:00 -15:00 sati - DND, skupljanje donacija u hrani za mačke "Jedna vrećica, maloj maci srećica" kao nastavak cjelotjedne akcije vijećnika DGV u skupljanju hrane po školama.
10:00 sati - mala dvorana DND -a, radna tematska sjednica DND-a i DGV, voditeljica Tamara Čer, predstavljanje projekata Dimupos II i Mrdni te obilježavanje Međunarodnog dana djevojčica.
11:00-13:00 sati - Školjka, Park kralja Držislava, program "Pokaži sto znaš", zabavno okupljanje talentirane djece koja imaju što pokazati, dogovoreni nastupi i spontani nastupi. Voditeljica Mira Sekereš. U slučaju lošeg vremena sve se seli u veliku dvoranu DND- a. Dok traje program i tu se skuplja hrana za mačke.
13:30 sati - dvorište DND-a, "Voće i povrće u dvorištu" crtanje i slikanje za najmlađe, voditeljica Viktorija Sekereš. U slučaju lošeg vremena aktivnost je u maloj dvorani Dnd-a.
14:00 sati - velika dvorana DND-a, mali domjenak povodom 70. obljetnice osnivanja Društva "Naša djeca" grada Osijeka.

Cijeli tjedan:
- po svim školama grada Osijeka akcija doniranja vlažne hrane za mace u organizaciji vijećnika i voditeljice DGV Tamare Čer "Jedna vrećica, maloj maci srećica" za Mandicinu udrugu, Full Litter box i Udrugu Devet života.
- " Poruke djece odraslima" poziv na dobrovoljno sudjelovanje vrtića i škola na temu utjecaja pandemije na djecu, iz dječje perspektive.
- "Njamnjamalica" nacrtaj svoje omiljeno voće i povrće za online izložbu također dobrovoljno sudjelovanje vrtića i škola.

Online aktivnosti:
Utorak, 5. listopada 2021.
18:00 sati - online radionica " Za prste polizati" Savez Dnd-a u suradnji s Maminom škrinjicom i JGL-om rade edukativnu i zabavnu radionicu zdravog kuhanja na Međunarodni dan djeteta, putem YouTube-a

- cijeli tjedan KIKI međunarodni festival filma za djecu. Program je prema uzrastu publike podijeljen na filmove za predškolsku dob (4 – 6 godina) i školsku dob (7 – 16 godina), a za festivalsku online verziju sve zainteresirane škole i učitelji mogu se javiti organizatorima na mail [email protected].

Program Dječjeg tjedna je napravljen u dobroj namjeri i podložan je promjenama i u cijelosti se izvodi volonterski.

[klik za uvećanje]


 Stranica prilagođena ispisu
10-09-2021 04:43:13 am :: jacika
"Kapa dolje i naklon do poodaaaa"!!! Nadmašili ste i sami sebe - a tek: gomilu lažnih "djecoljubaca" - koji samo "peru" lovu na "proj-eeekteee"...!!!!!
Nekorištena kožna torb...
Plavi (blue), Blue faw...
Prodajem štence MALINO...
Na prodaju FRANCUSKI B...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:179

Registrirani online (): Nitko