s Kulturni centar Osijek: Čitamo Arsena
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pon 20. 09. 2021.
Plesni klub &quo...
Mjesec židovske ...
"Učiniti ne...
[FOTO] Otvoren s...
Europski tjedan ...
uto 21. 09. 2021.
Besplatne edukac...
Mjesec židovske ...
"Učiniti ne...
[FOTO] Otvoren s...
Europski tjedan ...
sri 22. 09. 2021.
Tržnica Osijek: ...
Mjesec židovske ...
"Učiniti ne...
[FOTO] Otvoren s...
Europski tjedan ...
čet 23. 09. 2021.
Pučko otvoreno u...
Mjesec židovske ...
"Učiniti ne...
"Ljubav oko...
Artomania: Izved...
pet 24. 09. 2021.
Kineziološki fak...
Mjesec židovske ...
"Učiniti ne...
Dječje kazalište...
Špica radionica ...
sub 25. 09. 2021.
Kineziološki fak...
Mjesec židovske ...
"Učiniti ne...
Dječje kazalište...
Špica radionica ...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Prošlo je šest godina otkako nas je fizički napustio najveći i najkompletniji hrvatski kantautor, šansonjer, glazbeni umjetnik, skladatelj, „akademski težak“, „liječeni Šibenčanin“ i „pjesnik opće prakse“ – Arsen Dedić.

Pošto organizatori iz pjesničke skupine Na krajičku jezika svake godine ponavljaju kako Arsen ne smije biti zaboravljen, dok se njegova vječna poezija treba čitati, tako će se i ove godine, četvrti put za redom, posvetiti večer njemu – ovoga puta u prekrasnom ambijentu krovne terase osječkog Kulturnog centra. Čitat će se poezija i neke od njemu specifičnih misli i pogleda na svijet, a ovoga puta upriličit će se i koncertni dio uz setlistu presjeka Arsenove karijere. Za koncert bit će zaslužni Slavko Babić (vokal) i Bojan Sauerborn (gitara), a poeziju i crtice recitirat će Mislav Bartoš i Bruno Koić.

Pošto su od 1. srpnja na snazi nove epidemiološke mjere koje su uvelike otežale organizaciju bilo kakvih događanja, a pošto u cilju nije bilo otkazivanje ovogodišnje manifestacije, organizatori su ograničili kapacitet događaja do sto sjedećih mjesta, a terasa KC-a bit će uređena u ugodnom cabaret formatu sa stolovima i stolicama uz prigušena svjetla i pogled na grad. Prijave za događaj vrše se na e-mail adresu organizatora: [email protected]

Princip prijave funkcionira „tko prvi njegova stolica“ pa stoga požurite s prijavama s obzirom da je samo 100 mjesta u pitanju. U mailu dostavljate vaše ime i prezime, OIB te kontakt, a prvih sto koji se prijave bit će uvršteni na popis na ulazu u događaj i na taj način osigurat si mjesto. Ponesite osobnu iskaznicu na događaj kako bi mogli evidentirati vaš ulazak.

Što se tiče pića u prostoru krovne terase, šank nije osiguran za ovaj događaj, stoga organizatori mole sve goste koji žele piti nešto da si ponesu svoje butelje, piva, čaše, krigle ili što god već imaju u planu.

Dokazalo se na prošla tri čitanja Arsenove poezije da ste u velikom broju željni čuti njegove stihove i barem se na trenutak podsjetiti kakve je misli i kompozicije ovaj osebujan umjetnik stvarao. Stoga i ove godine se pozivaju svi da dođu, udobno se smjeste i uživaju u prekrasnoj večeri.

Vidimo se na krovnoj terasi Kulturnog centra 30. kolovoza 2021. s početkom u 20:30 sati.

Organizatori ovim putem izriču posebne zahvale Kulturnom centru Osijek za prepoznavanje vrijednosti ovakve manifestacije i pružanje prostora za održavanje iste. Stranica prilagođena ispisu