s Vukovar: Dani informiranja mladih "VuMi" [2021.]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 19. 06. 2021.
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
ned 20. 06. 2021.
Otvorene online ...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
pon 21. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
uto 22. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
sri 23. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Vodenica: Otvore...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
čet 24. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Hladno pivo stiž...
Amfiteatar: Loml...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

PRONI Centar za socijalno podučavanje, u okviru programa “Info centar za mlade Vukovar”, dvanaestu godinu zaredom organizira Dane informiranja mladih pod nazivom „VuMi“. Dani informiranja mladih će se održati od srijede, 26. do petka 28. svibnja 2021.

Glavni cilj VuMi-ja je podići razinu informiranosti mladih o mogućnostima i izborima koji im se nude te ukazati javnosti na potrebu i dobrobit međusektorske suradnje u zajednici u svrhu razvoja kvalitetnijeg života mladih na području grada Vukovara. Danima informiranja mladih VuMi želimo podići razinu informiranosti mladih kroz konkretne obrazovno-informativne aktivnosti u gradu.

Planirane aktivnosti: VIP Very Italian People NIGHT, Online radionica o samozapošljavanju, Los encantos de España, Info Day.

Kroz aktivnost VIP Very Italian People NIGHT predstavljaju talijanski kulturu. Međunarodna volonterka Lorena Trupiano iz Italije, koja boravi i volontira u PRONI Centru preko programa Europskih snaga solidarnosti, predstavit će talijansku kulturu i tradicionalnu hranu. Aktivnost će se održati u srijedu s početkom u 17 sati u Park šumi Adica.

Radionicu o samozapošljavanju organizira HZZ, Područni ured Vukovar online putem koja će se održati 27. svibnja 2021. s početkom u 8:00 sati.

Los encantos de España je aktivnost predstavljanja španjolske kulture. Međunarodni volonter Ignasi Jimenez Fullana iz Španjolske, koji boravi i volontira u PRONI Centru preko programa Europskih snaga solidarnosti, predstavit će vam čari Španjolske kroz hranu i zabavu. Aktivnost će se održati u četvrtak s početkom u 17 sati u Park šumi Adica.

Info Day održat će se na Dunavskom raju (Vučedol 123, Vukovar) s početkom u 15:30 sati kroz četiri aktivnosti. Europski dom Vukovar predstavit će YUP mrežu za mlade i 4 O aktivnosti. PRONI Centar predstavit će Program za mlade grada Vukovara 2021.-2024. izrađen kroz projekt Programeri zajednice. Info Day završavamo sa društvenom igrom Prati me.

Inicijativa za organiziranje VuMi-ja pokrenuta je od strane Savjetodavnog odbora Info centra za mlade Vukovar, sastavljenog od predstavnika Grada Vukovara, Policijske postaje Vukovar – Policije u zajednici, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područne službe Vukovar, te Europskog doma Vukovar. Stranica prilagođena ispisu

Prodajem štenad PATULJ...
Iznajmljujem namješten...
Na prodaju francuski b...
Odg. Midnight Cowboy f...

Najave u 24h

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:152

Registrirani online (): Nitko