s Donji Miholjac: Prandau festival [2021.]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 19. 06. 2021.
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
ned 20. 06. 2021.
Otvorene online ...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
pon 21. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
uto 22. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
sri 23. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Vodenica: Otvore...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
čet 24. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Hladno pivo stiž...
Amfiteatar: Loml...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Prandau festival, u petak, 21. svibnja 2021. u dvorcu Mailath s početkom u 20 sati otvara Ida Gamulin, jedna od najboljih koncertnih pijanistica u Hrvatskoj, koja je prošle godine obilježila 35 godina umjetničkog rada čija je međunarodna karijeru započela 1983. godine osvojivši prestižnu nagradu Myra Hess u Londonu gdje debitira u Queen Elizabeth Hall-u i snima prvi LP za tvrtku EMI-Mava. Tijekom bogate karijere nastupala je u najvećim svjetskim koncertnim dvoranama te i dalje zauzima naslovnice prestižnih časopisa za klasičnu glazbu i plijeni pozornosti svjetske glazbene scene osvojivši mnoge međunarodne vrijedne nagrade i priznanja. Snima i izdaje za mnogobrojne televizijske i diskografske kuće te iza sebe ostavlja izuzetan izdavački opus.

2. PRANDAU FESTIVALA orguljaške i komorne glazbe u Donjem Miholjcu ove godine u svom programu nudi šest vrhunskih koncerata u razdoblju od 21. svibnja do 8. listopada 2021. godine u prostorima dvoraca Prandau - Mailath i župne crkve sv. Mihaela Arkanđela u Donjem Miholjcu. Planiranjem programa 2. PRANDAU FESTIVALA vodilo se računa da isti bude raznolik i obuhvati sva stilska razdoblja u povijesti europske glazbe kao i hrvatske glazbene baštine kroz stoljeća.

Program 2. PRANDAU FESTIVALA nastavlja se koncertom 11. lipnja 2021. godine u župnoj crkvi sv. Mihaela Arkanđela kada nastupa Ansambl Lazarus koji u svojim nastupima najčešće izvode djela hrvatskih autora koja su se pjevala tijekom katoličke liturgije u razdoblju od 15. do 18. stoljeća, dok će se na istoj lokaciji u mjesecu kolovozu predstaviti virtuozni trio: poznati nam orguljaš Edmund Andler-Borić, sopranistica Antonia Dunjko i Igor Mrnjavčić na trubi.

Na lokaciji dvorca Mailath za 14. srpnja 2021. godine nudi se koncert Hrvatskog gitarskog kvarteta, 18. rujna 2021. godine koncert Gudačkog kvartet HNK-a u Osijeku, a 8. listopada 2021. godine kao završni koncert ovogodišnjeg PRANDAU FESTIVALA Krešimir Starčević na klaviru i Antonia Jurkin Starčević na flauti.

Koncert će se održati uz provođenje svih epidemioloških preporuka HZJZ-a i Odluka Stožera CZ RH prilikom provedbe manifestacije (obavezno nošenje maski svih posjetitelje u zatvorenom prostoru, popisivanje sudionika i posjetitelja, mjerenje temperature, osiguravanje dezinficijensa za posjetitelje i izvođače, osiguravanje socijalne distance i postavljanje svih potrebnih obavijesti u prostoru održavanja manifestacije).

 Stranica prilagođena ispisu

Na prodaju MINI JORKSI...
Engleski Koker Spanije...
Studentski ili poslovn...
Na prodaju štenci labr...

Najave u 24h

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:140

Registrirani online (): Nitko