s Park kralja Držislava: Umjetnost u parku
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 19. 06. 2021.
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
ned 20. 06. 2021.
Otvorene online ...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
pon 21. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
uto 22. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Policija najavil...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
sri 23. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Vodenica: Otvore...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [17....
čet 24. 06. 2021.
GISKO tjedan Har...
Ljeto s Franom [...
Hladno pivo stiž...
Amfiteatar: Loml...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U subotu, 8. svibnja 2021. godine, od 10 do 14 sati u Parku kralja Držislava, Udruga za razvoj zajednice KREAKTIVA zajedno sa Školom primjenjene umjetnosti i dizajna Osijek, Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek i Akademijom za umjetnost i kulturu u Osijeku – provodi aktivnost „Umjetnost u parku“.

Aktivnost organiziraju za mlade sugrađane, srednjoškolce i studente. Cilj im je, osim omogućavanja mladima ekspresiju u ovom vidu umjetnosti, podsjećanje i na činjenicu kako u posljednjih 30 godina u gradu nema novih parkova, na očuvanje okoliša općenito te na važnost umjetnosti u ovom razdoblju - jer sve njene vidove možemo koristiti kako bismo se osjećali bolje i imali maleni odmak od trenutne situacije koja nam i nadalje nosi nesigurnost. U konačnici bismo mogli imati i pozitivan efekt na njihovo mentalno zdravlje koje postaje sve izraženija potreba kako kod mladih tako i svih drugih dobnih skupina.


O udruzi Kreaktiva

U svrhu prepoznavanja dosadašnjeg rada i ostvarenih rezultata Udruge za razvoj zajednice Kreaktiva iz Osijeka, svakako vam želimo skrenuti pozornost na 100%-tni udio volonterskog rada svih članova Udruge i činjenicu kako za svoj rad nitko od članova ne dobiva financijsku kompenzaciju u vidu plaće, ugovora o djelu, bilo kakve vrste honorara, dnevnice ili slične naknade za uloženi rad!

Sve se bazira na želji da pomognemo mladim ljudima iz našega Gradu u stjecanju znanja, vještina i novih sposobnosti u međunarodnom okruženju. Želimo naglasiti kako je sudjelovanje u razmjenama za sve mlade osobe iz Osijeka potpuno besplatno.

Kako biste se ukratko upoznali s dosadašnjim rezultatima Udruge koja postoji već više od 5 godina, moramo spomenuti niz uspješno provedenih međunarodnih projekata putem kojih smo u posljednjih 6 godina mjeseci omogućili čak više od 200 mladih osoba iz OBŽ, no ponajviše iz Osijeka gdje nam je i sjedište Udruge - sudjelovanje u kampovima, edukacijama, razmjenama i projektima u zemljama EU potpuno besplatno.

Važna činjenica koja dodatno govori u prilog našim rezultatima, jest i kako je upravo jedan od projekata kojeg smo proveli u Osijeku u posljednjih 12 mjeseci označen od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije kao primjer dobre prakse u području rada s mladima. Stranica prilagođena ispisu

Odgajivačnica Victorya...
imate li iskustva sa c...
Profesorica španjolsko...
U ponudi štenci Rotvaj...

Najave u 24h

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:158

Registrirani online (): Nitko