s Dokkica: Besplatno online predavanje za roditelje "Granice"
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 26. 11. 2022.
Od 21. do 26. st...
Dječje kazalište...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
4. Tehnicoolum –...
ned 27. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Dječje kazalište...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Paljenje prve ad...
pon 28. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Centar za poduze...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Advent u Vukovar...
uto 29. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Akademija za kul...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Advent u Vukovar...
sri 30. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Fakultet za odgo...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Advent u Vukovar...
čet 01. 12. 2022.
Advent u Vukovar...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Pojam „granice” danas najčešće čujemo u kontekstu odgoja, a pri korištenju navedenog pojma nerijetko se postavlja isto pitanje: „Kako postaviti granice djetetu?”. Iako je ovo pitanje vrlo važno za roditelje, pojam granice puno je širi i obuhvatniji.

Kada govorimo o granicama, najvjerojatnije želimo nekome dati do znanja da se nešto ne može ili ne smije, odnosno želimo dati do znanja osobi gdje je naša granica i što mi ne dopuštamo. Prije nego što se upustimo u tehnike, metode i načine komunikacije pri postavljanju granica, važno je upoznati gdje počinju i gdje završavaju naše osobne granice. Ne možemo nekome pokloniti sladoled ako ga nemamo, isto tako ne možemo nekome postaviti granicu ako je ne posjedujemo.

Na petom predavanju za roditelje govorimo i upoznajemo se s vlastitim granicama, istražujemo što je nama važno, što želimo i što ne želimo, što dopuštamo, a što ne dopuštamo. Istražujemo dajemo li do znanja okolini gdje su naše granice te o čemu uopće ovisi hoćemo li nekome postaviti granice ili ne. Kao i na svakom predavanju, kada govorimo o odgoju koji prakticiramo kao roditelji, kratko se moramo dotaknuti odgoja koji smo i sami prolazili. Sukladno tome, povezat ćemo granice koje želimo postaviti djetetu s granicama koje su postavljene, poštovane ili kršene nama samima, a nakon toga kako ih nekomu prenijeti i primijeniti u odgoju.

Predavanje će se održati u srijedu, 24. veljače 2021., u 16 sati preko platforme Zoom, a broj je sudionika ograničen. Molimo zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu kako bismo im dostavili poveznicu za pristup predavanju te potrebne materijale vezane za predavanje.

Potvrde o sudjelovanju izdavat će se stručnjacima prijavljenima na predavanje. Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem e-adrese: [email protected] ili na mob. 099/ 748 2532.

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a održavaju se jednom mjesečno u Osijeku i Donjem Miholjcu. Stranica prilagođena ispisu
Dostupni štenci pomera...
Psi TARTUFARI Prodaj...
Iznajmljujemo vise sta...
Prelepi štenci boston ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:178

Registrirani online (): Nitko