s Humanitarna udruga Rijeka ljubavi: Podjela paketa života [siječanj, 2021.]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 26. 11. 2022.
Od 21. do 26. st...
Dječje kazalište...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
4. Tehnicoolum –...
ned 27. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Dječje kazalište...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Paljenje prve ad...
pon 28. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Centar za poduze...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Advent u Vukovar...
uto 29. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Akademija za kul...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Advent u Vukovar...
sri 30. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Fakultet za odgo...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Advent u Vukovar...
čet 01. 12. 2022.
Advent u Vukovar...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi četvrtak, 21. siječnja 2021. počinje s podjelom "paketa života" za mjesec siječanj. Podjela će biti svakog dana uključujući i subotu do kraja mjeseca od 10:00 do 12:00 sati.

Na žalost humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nije u mogućnosti , a želje su nam bile velike da svih 1000 obitelji budu sretne i zadovoljne s donacijama odnosno „paketima života“ za ovaj mjesec, međutim uspjeli smo osigurati svega 500 paketa za oko 1500 članova obitelji u socijalnoj potrebi.

Sve donacije se pretežno upućuju u područja razorena potresom, tu je i pad gospodarstva uzrokovan pandemijom COVID 19, projekt OP FEAD Faza III nije još realiziran i upitno je kada će, a humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nije na proračunu ni Grada ni Županije već isključivo ovisi o privatnim donacijama plemenitih, humanih ljudi koji gaje velike empatije prema obiteljima koji žive u siromaštvu.

Uvijek smo pomagali Udrugama koje su u potrebi kao što su Udruga slijepih OBŽ, Udruga gluhih i nagluhih OBŽ, Centar za inkluziju, Sigurnoj kući i ostalima, a naravno uključili smo se i s donacijama za Petrinju, Glinu i ostala područja pogođena potresom.

Molimo naše korisnike obitelji u socijalnoj potrebi da budu solidarni i želimo naglasiti da radimo reviziju spiskova korisnika koji primaju pomoć na osnovu osobnih iskaznica.
Obaveza je da svaki korisnik koji je upisan po osnovi osobne iskaznice mora donijeti potvrdu o primanjima za sve punoljetne članove u svom kućanstvu do kraja mjeseca, a tko ne dostavi traženu dokumentaciju neće imati pravo na humanitarnu pomoć.

Za sada imamo za podmiriti 500 obitelji odnosno 1500 članova obitelji u socijalnoj potrebi koje će zajedno s „paketom života“ dobiti jutarnji doručak i sve donacije koje dolaze u toku podjele bit će sastavni dio paketa.

Naglašavamo da ćemo dijeliti brojeve i to tako da podijelimo pakete za 25 korisnika koji su se prethodni dan najavili na telefon Udruge 283-417 od 11:00 do 12:00 sati.
Molimo naše korisnike da se i dalje drže socijalne distance, a za red će se kao i uvijek pobrinuti djelatnici PU Osječko-baranjske koji su ponos našega Grada, te su uvijek spremni za pomoć svojim građanima.

Da bi složili „pakete života“ za mjesec siječanj omogućili su nam naši dragi donatori koji nas nikada ne zaboravljaju, ali na žalost neke obitelji ostat će bez paketa života jer donacije su nedovoljne da bi pokrili sve obitelji koje žive u siromaštvu.

Zahvaljujemo svim divnim ljudima koji bez obzira na tešku materijalnu situaciju gaje empatiju prema obiteljima koje žive u siromaštvu i čine čuda, te ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela.

Život je dar Božji pa učinimo sve da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi puno topline, sreće i veselja, jer ljubav prema potrebitima govori koliko je čovjek velik u svojoj ljudskosti.

I život teče polako dan po dan
U njemu se rijetko ostvaruje san
Svakim danom sve je više tuge
Teško je misliti na sebe a kamoli na druge
Pa ipak svatko od nas snuje snove
Ploveći s rijekom što „Rijeka ljubavi“ se zove
. Stranica prilagođena ispisu
Stenci francuskog buld...
Vise legala Blue tan ...
U ponudi štenci SAMOJE...
Prelepo musko stene FL...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:345

Registrirani online (): Nitko