s Udruga Dokkica: Besplatno online predavanje za roditelje "Kazne i nagrade"
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 26. 11. 2022.
Od 21. do 26. st...
Dječje kazalište...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
4. Tehnicoolum –...
ned 27. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Dječje kazalište...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Paljenje prve ad...
pon 28. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Centar za poduze...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Advent u Vukovar...
uto 29. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Akademija za kul...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Advent u Vukovar...
sri 30. 11. 2022.
Cinema Posh Stor...
Fakultet za odgo...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [24....
Advent u Vukovar...
čet 01. 12. 2022.
Advent u Vukovar...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Kako da me moje dijete sluša? Jedno je od najčešćih pitanja roditelja danas. Bez obzira koliko toga o odgoju znamo ili ne znamo, najpoznatiji način učenja djece ipak je metoda kazne i nagrade. U posljednje vrijeme mnogo se govori o izbjegavanju direktnog kažnjavanja djece no čini se kako je roditeljima svejedno ponekad teško odabrati neku drugu metodu. Svima nam je važno razviti strategiju kojom ćemo postići djetetovu poslušnost jer na nama je odgovornost da ga naučimo ponašanju koje će mu služiti.

Što su zapravo kazne i može li se uopće dijete odgajati bez njihova korištenja tema je našeg ovomjesečnog predavanja. Na predavanju Kazne i nagrade govorit ćemo o tome što stoji iza kazne, poučava li kazna dijete nekom boljem ponašanju i je li ispravno uvijek nagrađivati dijete. Također ćemo spomenuti načine i metode kojima možemo utjecati na djetetovo ponašanje i pri tome razvijati njegove kapacitete.

Kao što to i inače čine na predavanjima, govorit će o načinu i metodi odgoja nas samih, našem vlastitom iskustvu metode kazne i nagrade te na koji je način on povezan s metodom odgoja koju danas odabiremo.

[s]Obzirom na epidemiološke mjere i ovaj se mjesec sastajemo virtualno te će se predavanje održati online putem platforme Zoom u srijedu 27. siječnja 2021. u 18 sati. Prijave su otvorene do 26. siječnja.

Iz Dokkice mole zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu kako bi vam dostavili poveznicu za pristup predavanju te potrebne materijale vezane uz predavanje. Za sve ostale informacije možete ih kontaktirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na mob. 099 748 2532. - [POPUNJENO]

Zbog velikog interesa odlučili su otvoriti još jedan termin predavanja (28. siječnja 2021. u 16 sati). - [POPUNJENO]

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa Alternativni centar podrške za djecu i roditelje koji DOKKICA provodi uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Stranica prilagođena ispisu
Ostenjeni 15.5.2022. ...
Red Nose-Mother X Bl...
Otvoren za parenje, u ...
Derek & Julia Parker: ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:159

Registrirani online (1): Redakcija 031