Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 21. 01. 2021.
"Zlatni pir...
Europski tjedan ...
Humanitarna udru...
Kino Urania [21....
Kino Urania: Pre...
pet 22. 01. 2021.
"Zlatni pir...
Europski tjedan ...
Humanitarna udru...
Kino Urania [21....
HNK u Osijeku: D...
sub 23. 01. 2021.
GISKO osniva čit...
Europski tjedan ...
Humanitarna udru...
Kino Urania [21....
HNK u Osijeku: D...
ned 24. 01. 2021.
Inchoo organizir...
Europski tjedan ...
Kino Urania [21....
HNK u Osijeku: D...
pon 25. 01. 2021.
Online predstavl...
Gimnastičko druš...
Kino Urania [21....
HNK u Osijeku: D...
uto 26. 01. 2021.
Gimnastičko druš...
Kino Urania [21....
HNK u Osijeku: D...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Sve više vremena provodimo unutar svojih domova, kako bismo zaštitili sebe i ljude oko sebe. Što raditi kod kuće za vrijeme pandemije koronavirusa?

Kako biste napravili odmak od svakodnevice i “crnih izvještaja”, priuštite mašti ulazak u "novu stvarnost" zanimljivih likova i uzbudljivih događaja koje proživljavaju, čitajući književna djela. No, znate li da postoje grupe ljudi s kojima možete raspravljati o knjizi, razgovarati o svojim doživljajima pročitanog te se povezati i družiti s ljudima koji čitaju?

Čitateljski klubovi ili čitateljske grupe, pa čak i privatni čitateljski klubovi, djeluju diljem Hrvatske, ali puno mladih ne zna da oni postoje.

Jesu li čitateljski klubovi rezervirani samo za američke filmove? Postoje li i kod nas mjesta za druženje i razgovor s ljudima s kojima nas veže ista strast prema knjizi i kako izgledaju njihovi susreti? Čitaju li mladi (i koje knjige) i čitaju li dovoljno te koji su to razlozi nečitanja? Što je sve važno za razvijanje čitalačkih navika kod mladih?

Na ova i druga pitanja tražit ćemo odgovore na druženju/radionici Zaljubi se u knjigu!, koja će se održati u srijedu, 9. prosinca 2020. u 17 sati u Info-centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15. Ovu neformalnu radionicu, druženje, vodit će Ljubica Brigitte Nikić iz Kluba čitatelja Osijek.

Sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama, broj sudionika u prostoru Info-centra će biti ograničen, no drugi zainteresirani će se moći pridružiti putem aplikacije ZOOM. Maske i propisani razmak su osigurani, a prijava je obvezna i to putem poveznice ovdje: (do 7. prosinca).

“Čitanje je važno da bismo odmorili svoje stavove, ponekad ogorčene na svijet i našli drugačiju valnu duljinu i povezali se s drugačijim svjetovima i ljudima, pa tako i osjećajima” stoji na početku aktualne Nacionalne strategije poticanja čitanja. Ukoliko se povežete sa zaljubljenicima u knjigu u svom okruženju, dobivate još i druge vrijednosti - učenje, druženje i zabavu.

Ova aktivnost provodi se u suradnji sa Klubom čitatelja Osijek, a dio je projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek, financiranog sredstvima Središnjeg državnog ureda da demografiju i mlade. Stranica prilagođena ispisu
Nekorištena kožna torb...
Studentski ili poslovn...
Godinama unazad Zlatib...
Sibirski Haski štenci....

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:170

Registrirani online (): Nitko