s Info centar za mlade Osijek: Radionica "Tražiti posao je posao vol. 2"
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 24. 09. 2022.
Mjesec židovske ...
Svjetsko prvenst...
5. FEBIRE - Fest...
Dan rijeke Drave...
Kino Urania [pro...
ned 25. 09. 2022.
Sportsko-zračna ...
Svjetsko prvenst...
Studio Respect b...
Orahovica: 29. P...
Kino Urania [pro...
pon 26. 09. 2022.
Stara pekara, Tv...
Svjetsko prvenst...
U ponedjeljak se...
Kneževi Vinograd...
Kino Urania [pro...
uto 27. 09. 2022.
Sedmi CRO Race p...
Svjetsko prvenst...
Dječje kazalište...
Kneževi Vinograd...
Kino Urania [pro...
sri 28. 09. 2022.
Sedmi CRO Race p...
Svjetsko prvenst...
Dječje kazalište...
Kneževi Vinograd...
Kino Urania [pro...
čet 29. 09. 2022.
Sedmi CRO Race p...
Svjetsko prvenst...
Dječje kazalište...
Kneževi Vinograd...
Grand caffe: Več...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Je li traženje posla zaista i samo po sebi posao koji iziskuje trud? Stručnjaci za ljudske potencijale svakako bi odgovorili potvrdno na ovo pitanje.

Stoga smo i osmisli radionici koja je upravo zove "Tražiti posao je posao vol. 2" Radionica će se održati u utorak 17. studenoga 2020. od 18 do 20 sati u PRONI Centru (Info-centru za mlade Osijek), Ulica Kralja Zvonimira 15, Osijek.

Sudionici ove radionice uvjerit će se zašto je važno dobro se pripremiti za razgovor s potencijalnim poslodavcem, saznati koja pitanja poslodavci vole postavljati tijekom selekcijskog intervjua i što njima (zapravo) žele saznati.

U prvom dijelu radionice imat ćete prilike sudjelovati u simulaciji intervjua za posao. Po završetku simulacije voditeljica radionice će svim sudionicima otkriti najvažnije smjernice vezano uz intervju za posao. Voditeljice radionice su Ana-Marija Čango, magistrica psihologije, zaposlena na poziciji specijalista u regrutaciji i selekciji kandidata za zapošljavanje te Siena Krušić, Erasmus praktikantica te ujedno i polaznica magisterija vezanog uz kognitivno-bihevioralnu terapiju.

Također ćete imati prilike čuti iskustva iz prakse, ali i postaviti dodatna pitanja. U drugom dijelu radionice moći ćete saznati više o motivaciji za traženje posla te kako pronaći motivaciju ukoliko si skupio/la već puno odbijenica.

Radionica je namijenjena nezaposlenim mladima do 30 godina, ili i onim mladima koje uskoro očekuje traženje posla ili mijenjaju posao. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem online prijavnice do ponedjeljka 16. studenoga u podne.Radi poštivanja svih preporuka epidemiološke službe, na radionici može sudjelovati samo pet sudionika.

Ukoliko veći broj sudionika bude zainteresiran za sudjelovanje, omogućit ćemo i sudjelovanje putem Zoom-a ( u prijavnici je mogu označiti opciju online sudjelovanja).

Radionica se provodi u sklopu projekta Regionalni info centar za mlade Osijek financiranog sredstvima Središnjeg državnog ureda da demografiju i mlade. Stranica prilagođena ispisu
Erwin Lausch: Manipuli...
Dve mrvice, dve devojc...
Philipp Vandenberg: No...
-Graeme Bell & his Dix...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:203

Registrirani online (): Nitko