Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 27. 11. 2020.
IAESTE plaćena s...
Dječje kazalište...
"Dani tehni...
Art club Osijek:...
Filozofski fakul...
sub 28. 11. 2020.
IAESTE plaćena s...
Dječje kazalište...
"Dani tehni...
Art club Osijek:...
Online "IN-...
ned 29. 11. 2020.
IAESTE plaćena s...
Dječje kazalište...
Idućih nekoliko ...
pon 30. 11. 2020.
IAESTE plaćena s...
12. Međunarodna ...
GČ Retfala: Akci...
Izviđački klub J...
Art club Osijek:...
uto 01. 12. 2020.
IAESTE plaćena s...
12. Međunarodna ...
sri 02. 12. 2020.
IAESTE plaćena s...
12. Međunarodna ...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Pravni fakultet u Osijeku započeo je sa provedbom projekta Jean Monnet Module Language and EU Law Excellence – LEULEX. Projekt vrijedan 30.240,00 Eura odobrila je i sufinancira Europska unija kroz program Erasmus+ 2014. – 2020. Trajanje projekta je od 15. rujna 2020. do 14. rujna 2023. godine.

Projektne aktivnosti imaju za cilj unaprijediti izučavanje prava Europske unije i produbiti poznavanje pravne terminologije Europske unije na radnim jezicima Europske unije: engleskom, njemačkom i francuskom. Pohađanje svih projektnih aktivnosti je besplatno.

Ciljnu skupinu polaznika čine studenti prava preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine te Stručnog studija, kao i diplomirani pravnici raznih profila, predstavnici nevladinih udruga i javni službenici, ali i studenti svih razina studija Engleskog jezika i književnosti i Njemačkog jezika i književnosti Filozofskog fakulteta Osijek te zainteresirani sudionici iz susjednih zemalja u okruženju koje su u procesu predpristupnih pregovora s EU (pravnicima, asistentima i docentima prava, nastavnicima stranih jezika na pravnim fakultetima).

Nositelji kolegija su iskusni profesori prava EU-a i stranih jezika Pravnoga fakulteta Osijek i profesorica francuskoga jezika koja je dugogodišnja suradnica fakulteta te profesori stranih jezika Filozofskog fakulteta Osijek.

Preduvjet za pohađanje Programa je izvrsno poznavanje jednoga stranog jezika i minimalno 1. stupanj poznavanja drugoga stranog jezika (engleskoga ili njemačkoga). Nastavne aktivnosti počinju 13. studenoga 2020. i traju 10 tjedana, a odvijat će se petkom popodne i subotom.

S obzirom na epidemiju Covida 19, do poboljšanja epidemiološke situacije većina će se nastave odvijati online (putem aplikacije zoom i drugih IT alata za virtualnu nastavu).

Prva projektna aktivnost
Predstavljanje projekta, nastavnih aktivnosti i radionica Jean Monnet modula održat će se 5. studenog 2020. u 18 h i odvijat će se putem zoom-a.

Za iskazivanje interesa i prijavu za sudjelovanje možete se obratiti na e-mail adresu: [email protected].

 Stranica prilagođena ispisu

Klavirski studio FORTI...
Zenka linije Dd Kuce D...
Kvalitetne instrukcije...
KING OF RINGS odgajiva...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:98

Registrirani online (): Nitko