Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 28. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Kino Urania [22....
CineStar Osijek ...
IAESTE plaćena s...
čet 29. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Muzej Slavonije ...
Kino Urania [29....
IAESTE plaćena s...
pet 30. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Osječki Volonter...
Kino Urania [29....
IAESTE plaćena s...
sub 31. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
SF Coffee House ...
Kino Urania [29....
Tufna: Halloween...
ned 01. 11. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Nova GISKO uslug...
Kino Urania [29....
pon 02. 11. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
GISKO: Natječaj ...
Naučite plesati ...
Kino Urania [29....
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dječji kreativni centar DOKKICA u sklopu trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje“ na Svjetski dan mentalnog zdravlja (10. listopada) pokreće kampanju za zaštitu mentalnog zdravlja djece „Promijeni pogled. VAŽAN SI!“ objavom promotivnog video spota istoimenog naziva na svojim društvenim mrežama.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja DOKKICA će u ponedjeljak, 12. listopada 2020., u vremenu od 9.30 do 10.30 održati interaktivnu online edukaciju o mentalnom zdravlju za učenike srednjih škola koju će voditi Andrea Žulj, mag.psych., voditeljica psihosocijalne podrške za djecu i roditelje i Doroteja Blagus, mag.edu.rehab., edukacijska rehabilitatorica. Online edukacija obuhvatit će osnovne značajke mentalnog zdravlja, važnost poznavanja vlastitih emocija, strategije nošenja sa stresom…

Zainteresirani učenici mogu se javiti samostalno za sudjelovanje u online edukaciji, a moguća je i prijava nastavnika srednjih škola koji žele sudjelovati u edukaciji kao razredno odijeljenje, putem e-pošte: [email protected] najkasnije do nedjelje do 20 sati.

Program „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje“, odobren u okviru Natječaja Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ za trogodišnje razdoblje (2020. – 2023.), usmjeren je na povećanje dostupnosti izvaninstitucionalnih socijalnih usluga i prevenciju izdvajanja djece u riziku i s problemima u ponašanju iz obiteljskog okruženja na području Osijeka i Donjeg Miholjca. Partneri u programu su Centar za socijalnu skrb Osijek, Centar za socijalnu Donji Miholjac, Filozofski fakultet Osijek, OŠ Antuna Mihanovića Osijek i OŠ „Mladost“ Osijek. Programom su planirane edukacije o mentalnom zdravlju za djecu i roditelje, savjetodavna podrška djeci, radionice socijalnih vještina, predavanja za roditelje te obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja i Međunarodnog dana obitelji u Osijeku.

Zaintersirana djeca i roditelji koji žele savjetodavnu podršku u okviru Alternativnog centra podrške za djecu i roditelje, mogu se javiti na adresu e-pošte: [email protected] ili telefon 782 454.
 Stranica prilagođena ispisu

Tražimo žene i muškarc...
Bayliner VR5OE novo pl...
Traži se cimer za tros...
Iskusna gospođa u najb...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:91

Registrirani online (): Nitko