s Vijuga: Izložba "NewBalkan" [prijave]
Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 24. 07. 2021.
Plesni klub &quo...
Udruga za razvoj...
Kino Urania [22....
CineStar Osijek ...
ned 25. 07. 2021.
Plesni klub &quo...
Udruga za razvoj...
Kino Urania [22....
CineStar Osijek ...
SF Coffee House ...
pon 26. 07. 2021.
Plesni klub &quo...
19. Ljeto u Domu...
Kino Urania [22....
CineStar Osijek ...
Muzej likovnih u...
uto 27. 07. 2021.
Plesni klub &quo...
19. Ljeto u Domu...
Kino Urania [22....
CineStar Osijek ...
sri 28. 07. 2021.
Plesni klub &quo...
19. Ljeto u Domu...
Kino Urania [22....
CineStar Osijek ...
Orahovica: Plesn...
čet 29. 07. 2021.
Plesni klub &quo...
19. Ljeto u Domu...
Muzej likovnih u...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U današnje vrijeme koje je puno različitih izazova, od potresa, poplava, korone koje su uzdrmala našu regiju Balkana, premali je fokus na razvoj i promociju umjetnika, kao i spajanje istih. Nemogućnost predstavljanja svojih radova u muzejima, izložbama, manifestacijama uvelike utječe na samopouzdanje umjetnika kao i nemogućnost kontakta sa osobama koje dijele istu strast i ljubav prema umjetnosti. No Kombinart i Vijuga nude priliku umjetnicima, putem izložbe NewBalkan, za spajanje umjetnika sa ovih područja, Bliskog Istoka i Europe, da zajedno podijele svoju ljubav prema umjetnosti objavom svojih radova, prikazivanjem različitih tehnika crtanja, slikanja, fotografiranja i drugih stilova, sve na jednom mjestu. Cilj ove izložbe je pomoći umjetnicima Balkana i Europe da zajedno rade na gradnji umjetničke scene u ova izazovna vremena uz povezivanje što većeg broja umjetnika sa ovih područja i Europe. Balkan koji povezuje sve narode. NewBalkan koji će djelovati pod sloganom:
Suvremen – odraz individualne estetike u društvu u kome trenutno živimo i stvaramo.
Kreativan – „kada ni iz čega napravite nešto“. Spontano, lično, a inovativno stvaralaštvo koje dovodi do drugačijeg estetskog pristupa svakog individualca.
Širok – raznovrsnost ideja, autora, spoj različitosti, prihvaćanje drugačije estetike.

Ukoliko želite sudjelovati i pridonijeti ovom cilju, sve što morate napraviti je objaviti svoje radove na svoj Vijuga profil. Tehnike koje dolaze u obzir su: fotografije, crtanje, slikanje, kiparstvo i digital art. Tema je slobodna. Svaki umjetnik može prijaviti do 6 radova na izložbu, a na za samu izložbu će biti izabrana samo 3 rada. Ukoliko nemate svoj Vijuga profil, na platformi Vijuga: The best place for art (vijuga.com.hr/) možete si slobodno napraviti profil i započeti svoje umjetničko putovanje uz objavu svojih radova i podršku kolegama umjetnicima.

Datumi:
Rok prijave radova: 12. listopada 2020.
Otvaranje online izložbe: 15. listopada 2020.

Kao što je prethodno navedeno, grupe ljudi koji stoje iza ove izložbe su Kombinart i Vijuga. Kombinart je udružena grupa umjetnika različitih umjetničkih profila kojima je ideja da aktivira mlade umjetničke stvaratelje sa suvremenim umjetničkim izrazom. Bave se kulturnim i umjetničkim aktivizmom, izlaganjem u javnom prostoru, a značajan segment rada vezan je za suradnju sa gradskim kulturnim institucijama. Želja im je osnaživanje mladih umjetnika da se bore za angažiran pristup, da izgrade vlastiti autentični izraz i da se zalažu za svoj status na umjetničkoj sceni.

S druge strane, Vijuga je platforma koja spaja umjetnike i ljubitelje umjetnosti na jedno jedinstveno mjesto. Ljubiteljima umjetnosti daje priliku da uživaju u vrhunskim umjetnicima i njihovima fantastičnim radovima koje stvaraju s puno ljubavi i strasti. Cilj Vijuge je okupljanje umjetnika koji puno ljubavi, strasti i energije ulažu u svoje radove. Vijugu sačinjava 1.600 aktivnih umjetnika koji svakodnevno dijele vlastite vrhunske radove te sudjeluju u raznim rubrikama i aktivnostima u sklopu Vijuge.

Kako Joyce Carol kaže Umjetnost je najviši je izraz ljudskog duha pa je i cilj omogućiti umjetnicima da se izraze i da ih spojimo sve na jedno mjesto. Stranica prilagođena ispisu
Na prodaju muško štene...
Na prodaju štenci krat...
Najjeftiniji rent a ca...
Štenci Cane Corso dost...

Najave u 24h

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:174

Registrirani online (): Nitko