Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 24. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Dječje kazalište...
Art club Osijek:...
6. Kreativna riz...
ned 25. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Dječje kazalište...
Zimsko računanje...
SF Coffee House ...
pon 26. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Humanitarna udru...
Novo radno vrije...
Učilište Janus: ...
uto 27. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
GČ Novi grad: Ak...
Udruga Klikeraj:...
Učilište Janus: ...
sri 28. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
GISKO: Vrijeme z...
Udruga Klikeraj:...
Učilište Janus: ...
čet 29. 10. 2020.
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Dani komunikacij...
Deveti ciklus &q...
Učilište Janus: ...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Europski tjedan sporta i ove godine održat će se diljem Hrvatske i ove godine, od 23. do 30. rujna 2020. u organizaciji Ministarstva turizma i sporta kao nacionalnog koordinatora.

Ovu pozitivnu i hvale vrijednu inicijativu Europske komisije svake godine prati i podržava sve veći broj sportašica, sportaša kao i sportskih kolektiva i osoba iz javnog života koji zajedno s građanima promoviraju slogan #BeActive i potiču okolinu na tjelesnu aktivnost.

Nakon Pule i Zadra, ove godine 26. rujna domaćin će biti Osijek, točnije osječka Tvrđa, u kojoj će se na Trgu Vatroslava Lisinskog ukazati prednosti vježbanja koje je moguće primijeniti bilo gdje i bilo kada.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije kardiovaskularne bolesti su vodeći uzrok smrti u svijetu, a zasigurno jedan od glavnih razloga nastanka ovih bolesti jesu nedovoljna tjelesna aktivnost i loše prehrambene navike.

Kako je jedan od primarnih ciljeva kineziologije unapređenje zdravlja, Kineziološki fakultet Osijek, kao najmlađa sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, odlučio je priključiti se promociji tjelesne aktivnosti tijekom Europskog tjedna sporta te obilježiti ovu manifestaciju s dvije aktivnosti:

- revijalna malonogometna utakmica održat će se 28. rujna 2020. u 10,00 sati u prostorima Kineziološkoga fakulteta Osijek, Drinska 16A u Osijeku (sportska dvorana Graditeljsko-geodetske škole u Osijeku), uz poštivanje svih mjera u vezi s trenutačnom epidemiološkom situacijom uzrokovanoj COVID-om 19, kojom će se ujedno proslaviti i osnivanje Kineziološkog fakulteta Osijek.

Utakmica će se odigrati između studenata Preddiplomskog sveučilišnog studija Kineziologija te reprezentacije Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku na koja će predstavljati Sveučilište na Hrvatskom nacionalnom sveučilišnom prvenstvu koje se održava 4.- 7. listopada 2020.

- studenti Kineziologije, modul Kineziološka rekreacija, u istom bi terminu održali program aerobike na otvorenom prostoru kojem se mogu priključiti svi studenti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (ispred zgrade Graditeljsko-geodetske škole u Osijeku, Drinska 16a, gdje će djelovati i Kineziološki fakultet u Osijeku). Stranica prilagođena ispisu

FRANCUSKI BULDOZI na p...
Na prodaju stenci dzek...
Za sve informacije obr...
Na prodaju tri zenk...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:114

Registrirani online (): Nitko