Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 02. 06. 2020.
Iskoristite popu...
Arheološki muzej...
sri 03. 06. 2020.
Iskoristite popu...
Predstava "...
Portastična srij...
Galerija Knifer:...
Dječje kazalište...
čet 04. 06. 2020.
"Hrvatski P...
Online 5. Koncer...
Dječje kazalište...
pet 05. 06. 2020.
"Hrvatski P...
Belišće: Okrugli...
Studio Dalal: Dj...
Caffe bar Lymmar...
Dječje kazalište...
sub 06. 06. 2020.
"Hrvatski P...
Zbog izvođenja r...
Zbog radova na ž...
Caffe bar Lymmar...
Dječje kazalište...
ned 07. 06. 2020.
"Hrvatski P...
Rekreacijska bic...
Centar osobne mo...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Približava se Noć knjige, manifestacija koja se u Republici Hrvatskoj obilježava od 2012. godine 23. travnja, a u povodu Svjetskoga dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja). Ove godine to će, dakako, biti virtualno slavlje kojemu je posvjedočiti kako s knjigom nema izolacije.

Knjižnica FFOS-a toj će se manifestaciji pridružiti dvjema izložbama fotografija pod motom #ostanidoma #umjetnostnaspovezuje #knjigekojesupromijenilesvijet:
Prva izložba – Knjige koje su promijenile svijet – posvjedočit će kolika je snaga knjige kao pokretača promjena i kolika je snaga pročitanoga teksta, istaknut će knjige koje su promijenile svijet i zauvijek ostale u sjećanju brojnim naraštajima čitatelja.

Druga izložba – FFOS u doba korone – zamišljena je kao “nova knjiga” koja pokazuje kako je u trenutačnim okolnostima izazvanima epidemijom koronavirusom izmijenjen život te visokoškolske ustanove. Izložba će ispričati priču o aktivnostima Fakulteta tijekom perioda samoizolacije, životu njegovih prostora bez studenata, ali i (samo)izolacijskom životu stalnoga rezidenta fakultetske Knjižnice – mačka Đive Gundulića.

FFOS-ove virtualne izložbe od 23. travnja uvečer bit će dostupne na mrežnim stranicama Fakulteta ffos.unios.hr/ i ffos.unios.hr/knjiznica te na Facebook stranicama facebook.com/ffosijek/ i facebook.com/ffosijekknjiznica/.

 Stranica prilagođena ispisu