Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 22. 01. 2021.
"Zlatni pir...
Europski tjedan ...
Humanitarna udru...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
sub 23. 01. 2021.
GISKO osniva čit...
Europski tjedan ...
Humanitarna udru...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
ned 24. 01. 2021.
Inchoo organizir...
Europski tjedan ...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
pon 25. 01. 2021.
Online predstavl...
Dječje kazalište...
Gimnastičko druš...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
uto 26. 01. 2021.
Dječje kazalište...
Gimnastičko druš...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
sri 27. 01. 2021.
IK Javor: Humani...
Dječje kazalište...
Udruga Dokkica: ...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Istraživačko-tehnološke organizacije, MSP-ovi i klasteri iz srednje Europe susrest će se na internetskoj platformi 7. svibnja 2020. godine te osmisliti inovativne projekte i ideje temeljene na najsuvremenijim tehnologijama. Projekt KETGATE organizira ovaj poslovni susret i pruža potporu tvrtkama.

Projekt KETGATE i više od 25 lokalnih partnera Europske poduzetničke mreže (EEN) iz srednje Europe udružili su snage i organizirali ovaj u potpunosti virtualni poslovni susret. Cilj je ovog događaja omogućiti da se MSP-ovi i istraživačko-tehnološke organizacije sastanu i ostvare sporazume o suradnji.

Nakon velikog uspjeha ostvarenog poslovnim susretom koji je organiziran u okviru projekta KETGATE u Veneciji (Italija) 31. siječnja 2019. godine, drugi je krug trebao biti održan u Budimpešti (Mađarska) 7. svibnja 2020. godine. Međutim, da bi se projektni partneri uspješno suočili s trenutnom situacijom uzrokovanom širenjem virusa COVID-19, odlučili su događaj u potpunosti premjestiti u virtualno okruženje.

Ova jedinstvena aktivnost poslovnog povezivanja s unaprijed dogovorenim B2B (eng. business-to-business) sastancima tvrtkama će pružiti priliku za susret s predstavnicima vodećih organizacija za primijenjena istraživanja i predstavnicima inovativnih poduzeća iz EU-a. Istraživači će, osim toga, imati priliku predstaviti svoje inovativne tehnologije predstavnicima MSP-ova i pronaći mogućnosti sinergije suradnjom s drugim istraživačima koji djeluju u području ključnih razvojnih tehnologija.

Projekt KETGATE sufinanciran je od strane Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program „Interreg srednja Europa“ („Interreg Central Europe“) i nudi tvrtkama i pružateljima ključnih razvojnih tehnologija jedinstvenu priliku za susret i pronalazak važnih mogućnosti suradnje za iskorištavanje inovacijskih potencijala.

Jedan od najistaknutijih pojedinačnih događaja održat će se od 10:00 do 11:00 sati, netom prije unaprijed dogovorenih B2B sastanaka, a kao webinar i konferencija za novinare postavit će temelje za službeno pokretanje KETGATE mreže.

Misija je KETGATE mreže omogućiti tvrtkama doticaj sa znanošću te omogućiti znanosti doticaj s tvrtkama. Mreža se trenutno sastoji od osam KETGATE pristupnih točaka, koje pokrivaju velik dio srednje Europe. Sve su KETGATE pristupne točke organizacije stručne u području transfera tehnologije i važni dionici u svojim regijama. Mreža je sada usmjerena na rast, pa nas kontaktirajte ako i Vi želite postati dio nje.

Nakon službenog pokretanja mreže, sve KETGATE pristupne točke bit će dostupne za pružanje svojih savjetodavnih usluga istraživačko-tehnološkim organizacijama i MSP-ovima koji zatraže sastanak tijekom vremena predviđenog za B2B sastanke (od 11:00 do 17:00 sati).

Hrvatski konzorcijski partner te pristupna točka za naše područje je TERA Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka. Ukoliko se želite informirati o detaljima usluga i olakšati dijalog i suradnju znanosti i poslovanja, svoje upite šaljite na aniksic[at]tera[dot]hr. Stranica prilagođena ispisu
UKLJUČI SE I UŽIVAJ SA...
Francuski buldog od vr...
Štenad Engleskog buldo...
Studentski ili poslovn...

Najave u 24h

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:151

Registrirani online (): Nitko