Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 23. 01. 2021.
Europski tjedan ...
Humanitarna udru...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
Policija najavil...
ned 24. 01. 2021.
Europski tjedan ...
Inchoo organizir...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
Policija najavil...
pon 25. 01. 2021.
Online predstavl...
Dječje kazalište...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
Gimnastičko druš...
uto 26. 01. 2021.
Dječje kazalište...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
Gimnastičko druš...
sri 27. 01. 2021.
IK Javor: Humani...
Dječje kazalište...
Kino Urania [21....
CineStar Osijek ...
Udruga Dokkica: ...
čet 28. 01. 2021.
Online Otvoreni ...
Dječje kazalište...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Početkom siječnja u Zagrebu je održana audicija za primanje novih klaunovadoktora u osječki, riječki i zagrebački tim. Tijekom ova dva dana prijavljeni kandidati imali su priliku saznati više o tome tko su klaunovidoktori, a posebnu pažnju izazvala je i radionica Christopha Dumalina, zamjenika umjetničkog direktora RED NOSES Internationala. Audiciju su uspješno prošli kandidati Sendi Bakotić, koja se pridružila riječkom timu te Frane Meden koji je postao član zagrebačkog tima.

Zadovoljni smo s brojem prijavljenih kandidata na ovu audiciju te smo isto tako ostali zadivljeni njihovim umjetničkim iskustvom. Nakon dva intenzivna dana odabrali smo dva kandidata koji su najviše zadovoljili kriterije i standarde CRVENIH NOSOVA te vas ovim putem obavještavamo, da je za primanje novog klauna ili klaunese u osječki tim raspisana nova audicija“, izjavio je Nikola Dabac, umjetnički direktor CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora.

Uvjet pristupa audiciji je poslati životopis na engleskom jeziku s vlastitom slikom te s naglaskom na dosadašnje umjetničko iskustvo, najkasnije do 02. 03. 2020. do 23:59 na e-mail: prijave[at]crveninosovi[dot]hr

Termin održavanja AUDICIJE za primanje novih klaunova u osječki tim bit će 05. i 06. ožujka 2020. od 9:00 do 17:00 u prostorijama gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1, Osijek. Oba dana kandidati će prolaziti klaunsku radionicu koju će voditi Giora Seeliger, umjetnički direktor Red Noses Internationala, i kroz nju će dobiti osnove klaunske umjetnosti, a uz radionički dio, u drugom djelu drugog dana bit će i audicijski dio, gdje će kandidati morati pokazati, ranije pripremljenu 5-10 minutnu točku.

Svi kandidati čiji životopisi zadovoljavaju uvjete bit će obaviješteni i pozvani na audiciju.

Klaunovidoktori su umjetnici koji se profesionalno bave izvedbenom klaunovskom umjetnošću i, iako u svom nazivu imaju riječ «doktor», oni nisu liječnici, već svoju klaunovsku umjetnost donose u zdravstvene i socijalne ustanove. Kroz svoj dugogodišnji rad i redovnu edukaciju u Hrvatskoj i inozemstvu, ostvaruju uvjete za dobivanje naslova «certificirani klaundoktor» koji dodjeljuje međunarodna organizacija RED NOSES Clowndoctors International, čija smo partnerska organizacija.

U CRVENIM NOSOVIMA trenutno djeluje 24 klaunovadoktora profesionalnih umjetnika koji su educirani za rad s bolesnom djecom te starima i nemoćnima. Klaunovidoktori redovito posjećuju djecu na liječenju u 14 bolnica (Zagreb, Osijek, Rijeka, Split, Zadar, Vinkovci i Vukovar) te stare i nemoćne u 5 domova za starije.

CRVENI NOSOVI klaunovidoktori dio su međunarodne organizacije RED NOSES Clowndoctors International (RNI) koja okuplja 10 partnerskih zemalja koje međusobno dijele znanje i iskustvo značajno za kvalitetnu provedbu programa u zdravstvenim i socijalnim ustanovama. Stranica prilagođena ispisu
Vidoviti Emanuel, tali...
Želite postati sam svo...
U ponudi štenci iz reg...
Iznajmljujemo vise kom...

Najave u 24h

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:77

Registrirani online (1): Redakcija 031