Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 05. 06. 2020.
HNK u Osijeku [2...
Dječje kazalište...
Campus caffe Osi...
Club Exit: Karao...
"Hrvatski P...
sub 06. 06. 2020.
HNK u Osijeku [2...
Dječje kazalište...
Campus caffe Osi...
Club Exit: Karao...
"Hrvatski P...
ned 07. 06. 2020.
HNK u Osijeku [2...
Rekreacijska bic...
Centar osobne mo...
"Hrvatski P...
pon 08. 06. 2020.
Dječje kazalište...
uto 09. 06. 2020.
Dječje kazalište...
Državni arhiv Os...
FFOS: Online pre...
sri 10. 06. 2020.
Dječje kazalište...
Trg slobode: Bož...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U petak, 7. veljače 2020. u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek održat će se prezentacija BHV Education "Srednja škola u inozemstvu". Početak je u 16:00 sati.

Srednjoškolska razmjena u inozemstvu na kraći period ili školsku godinu kao i završavanje srednje škole u inozemstvu programi su koji otvaraju vrata za upis na prestižna svjetska sveučilišta i općenito bolji uspjeh u životu.

S obzirom da su u tijeku prijave za sljedeću školsku godinu 2020., pozivamo sve zainteresirane roditelje i učenike na prezentaciju u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Ovo je prilika za sve Vas da na jednom mjestu saznaju koje opcije postoje, kakvi su uvjeti i proces prijave, a čut ćete i neka osobna iskustva naših polaznika.

ZAŠTO UČENICI IDU NA PROGRAM KULTURNE RAZMJENE I TKO DONOSI ODLUKU?
Na ovo pitanje odgovaramo na temelju našeg iskustva koje smo stekli u zadnjih 25 godina baveći se ovim programom. Većina naših polaznika donijela je odluku o sudjelovnaju na programu srednjoškolske razmjene skupa s roditeljima.

Najbitnija stavka u donošenju odluke je da učenik zaista želi iskusiti život i školu u drugoj zemlji, te da u toj odluci ima punu podršku roditelja. Osim toga, za učenike koji žele sudjelovati u ovom programu, očekuje se određena razina zrelosti i odgovornosti te spremnosti na svakodnevno prilagođavanje u novom razredu kao i u novoj obitelji kod koje će boraviti.

Srednjoškolska razmjena u inozemstvu program je koji otvara vrata za upis na prestižna svjetska sveučilišta i općenito bolji uspjeh u životu. U većini škola u inozemstvu učenici sami biraju predmete, od kojih svi ne moraju biti na istoj razini.

Broj predmeta u školama općenito je manji nego u Hrvatskoj, a između predmeta koje možete odabrati su i predmeti poput forenzike, zoologije i dr. Profesori su učenicima stalno na raspolaganju, a učionice su odlično opremljene.

Osim želje za usavršavanjem engleskog ili nekog drugog jezika, učenici biraju ovaj program i radi upoznavanja druge kulture i običaja kao i radi izgrađivanja jačeg osobnog identiteta.

Link za prijavu: bhvedu.com/2020/01/21/srednja-skola-u-inozemstvu-uz-bhv-education-2020/
 Stranica prilagođena ispisu
Odgajivačnica Radakovi...
Stari 6 nedelja. Vakc...
Klavirski studio FORTI...
Tražim ženu ( oko 40 g...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:152

Registrirani online (): Nitko