Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 20. 09. 2020.
Od ponedjeljka p...
"(Ž)bicom d...
Festival sakraln...
Crveni križ Osij...
Gradski bazeni: ...
pon 21. 09. 2020.
Međunarodni Dan ...
Osječki Azil: Po...
Tjedan filantrop...
Crveni križ Osij...
Jesensko ispiran...
uto 22. 09. 2020.
Međunarodni Dan ...
Osječki Azil: Po...
Tjedan filantrop...
Crveni križ Osij...
Jesensko ispiran...
sri 23. 09. 2020.
Međunarodni Dan ...
Osječki Azil: Po...
Tjedan filantrop...
Dječje kazalište...
Jesensko ispiran...
čet 24. 09. 2020.
Međunarodni Dan ...
Osječki Azil: Po...
Tjedan filantrop...
Dječje kazalište...
Jesensko ispiran...
pet 25. 09. 2020.
Međunarodni Dan ...
Osječki Azil: Po...
Tjedan filantrop...
Dječje kazalište...
Jesensko ispiran...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U subotu, 15. veljače 2020. s početkom u 11:30 sati u dvorani Yoga home održat će se radionica "5Ritmova - U Kontaktu".

I baš kao što Zemlja pulsira iz svog moćnog, užarenog centra i iz tog dijela hrani cjelokupan život na njoj, tako i naše tijelo, u svojoj energetskoj i fizičkoj srži, udomljuje unutarnju vatru. Iz tog izvora rađa se život, obnavlja i iscjeljuje; iz tog mjesta prelazimo preko mosta s čije jedne strane je ja, a s druge svijet; i povezujemo našu uzemljenost sa strašću, obline sa kutovima i rubovima, širine s granicama, nepoznato s jasnoćom, majčinsko s očinskim...Naši pokreti šire se i susreću vanjsko, rađajući se baš iz koljevke života koja se njiše između zdjelice i kukova, podržana ritmom srca i daha. To je eterično ulje našeg tijela čija stotinka kapljice može vratiti život životu...Iz centra.

"5Ritmova" je plesna meditacija u kojoj plesač pronalazi put ka osvještavanju vlastitog tijela, kroz dinamiku svog kretanja i mjesta na kojem jest u trenutku...krećući se iz jednog ritma u drugi, podržavajući tijelo dahom i pažnjom. Ritmovi (Tečni, Stakato, Kaos, Lirski i Duboka tišina) su pozivnica da zakoračimo u ljekovitost pokreta, u prostor prepuštanja, bilo da smo u plesu sa sobom, s drugim ili zajedno sa cijelim plemenom. U bogatstvo ovakvog kretanja uvela nas je Gabrielle Roth svjedočeći plesu tisućama sudionika na svim kontinentima...

Ovo su otvorena 3 sata prakse 5Ritmova, razina Valovi. Dobrodošli su i oni koji plešu po prvi puta. Satovi i radionice održavaju se vikendima, jednom mjesečno.

Osijek, subota, 15. veljače 2020. od 11:30 do 14:30
Yoga Home dvorana, COM, Fakultetska 4, Osijek (Kazamat, Tvrđa)

Cijene:
(125 kn redovna cijena; 100 kn studenti, umirovljenici, nezaposlani; 100 kn za ranu prijavu (11.01. je zadnji dan snižene cijene rane prijave) Ako dovedete nekog tko prvi puta pleše 5Ritmova, oboje ostvarujete cijenu od 80 kn. Sudionici iz drugih županija plaćaju sniženu cijenu od 100 kn. Sudjelovanje u radnom timu omogućava popust u razmjenu za praktičnu pomoć prije i nakon radionice, broj mjesta je ograničen.

Popunjavanje/odaslanje prijavnice je obavezno.

Info i prijave: Jasenka, 099/758-0156, anic.jasenka[at]gmail[dot]com
link na prijavnicu:


Praktikalije:
Imajte udobnu odjeću, mozete plesati i bosi, ponesite svoju H2O bocu, dekicu. Dođite 15tak minuta ranije da se možete presvući, registrirati i na vrijeme prepustiti plesu.

Voditeljica: Ivana Cicarelli – akreditirana učiteljica 5Ritmova ®, razina Valovi (2018.)
"Sa Ritmovima sam se susrela 2007. Plešući sve ove godine otkrivala sam iscjeljujuću moć pokreta i njegovu snagu da nas osvještava, podržava, uzemljuje, povezuje, vodi...Iz tog mjesta krenula sam nadalje u učenje, u dijeljenje, u kontakt. Majka sam, slobodni kreativac, prijatelj, ljubitelj iscjeljujućih biljaka...sa diplomom talijanskog i engleskog jezika. Za svoj gušt završavam "Feng shui akademiju", a za svoje dobro školu za tjelesno-orijentiranog psihoterapeuta pri CIR-u. U Zagrebu, 2019. u centru "Snaga namjere" završavam školu za iscjeljivanje te iste godine postajem akreditira učiteljica ove plesne prakse. Podučavam jer želim podijeliti ono što sam i sama osjetila na svojoj koži kao podržavajuće, osvještavajuće, moćno. Inače, volim šivati torbe, dizajnirati plesnu odjeću, sjesti ispod stabla.
 Stranica prilagođena ispisu

Potrebna Vam je dodatn...
Iznajmljujem namješten...
Kuća sa dva stana u Or...
Školska knjiga , Zagr...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:123

Registrirani online (2): NameNo, Redakcija 031